stopgender
11 тис.

Перевтілення – реальність чи міф?

Перевтілення – реальність чи міф? Термін «перевтілення» чи «реінкарнація» є чужий для християнського навчання і термінології. Його коріння знаходимо …Більше
Перевтілення – реальність чи міф?
Термін «перевтілення» чи «реінкарнація» є чужий для християнського навчання і термінології. Його коріння знаходимо в східних релігіях і культах: індуїзмі, буддизмі, ламаїзмі тощо. Питання перевтілення стає зрозумілим у світлі, коли вияснимо, що таке правдиве християнство, а що таке східні релігії і культи.
Характеристика християнства
Християнське життя – це життя з Ісусом, який є живий Бог, що нас чує, знає і розуміє. Це життя побудоване на Євангелії Ісуса Христа.
Християни слідують дорогою, яку об’явив сам живий Бог, Творець неба і землі. Він об’явив себе через Ісуса Христа, який є Дорога, Правда і Життя. Бог об’явив правду про Себе, про людину, про світі і про майбутнє.
Джерело Божого об’явлення для християн є Апостольська Традиція і Святе Письмо, автором якого є Святий Дух. Він надихнув деяких авторів записати історію спасіння та усе те, що потрібно знати людям для їхнього спасіння.
Характеристика східних релігій
Східні релігії і культи – це системи …Більше
stopgender
Життя є коротке!
Життя є коротке! Воно пробіжить як фільм. А потім є вічність. Вічність може бути щасливою або нещасливою. Усе залежить від тебе, від твого свобідного вибору – прийняти Ісуса і жити згідно Його Євангелія або ні. Постав собі сьогодні контрольне питання: Яка вічність очікує мене …Більше
Життя є коротке!

Життя є коротке! Воно пробіжить як фільм. А потім є вічність. Вічність може бути щасливою або нещасливою. Усе залежить від тебе, від твого свобідного вибору – прийняти Ісуса і жити згідно Його Євангелія або ні. Постав собі сьогодні контрольне питання: Яка вічність очікує мене? Чи готовий я переступити поріг смерті? Що говорить тобі твоє сумління? Не сумуй, якщо ти є ще не готовим. Вихід є з даної ситуації...

Сайт: Слово Життя 😡