Gjuha
649
03:35

Te Amo Jesús, mi Vida eres Tu :)))

No puedo vivir sin Tu Amor, ... ♪ ♫ ♫ ♪ Më shumë
Shkruaj një koment…

Shpirti Shëjt - o Shpirtë Shëjtë deh zbrit mbi ne ...

585 × 827
O Shpirt Shejt, deh zbrit mbi ne* O Shpirt Shejt, deh zbrit mbi ne, E prej qiellit derdh mbi ne Rrezet tua plot me dritë. ... Eja, o Atë, për nevojtarë, Eja, ti n’dhanti bujar, Eja, ti që mendjet … Më shumë
Shkruaj një koment…
YllnëQiell
Lutja e Shpirtit Shëjtë Shpirti Shëjt, Shpirti i Shpirtit tim. Te adhuroj dhe Të lutëm Më ndriqo, Më udhëzo, Më forco, Më ngushllo, ... -------------… Më shumë
monica medina

Jezusi i Mëshirës - Rruzarja (Kurorëza) e Mëshirës Hynore

317 × 400
Rruzarja e Krishtit te Meshires - KURORËZA NË NDER TË MËSHIRËS HYJNORE Në emër të Atit e të Birit e të Shpirtit Shenjt. Amen. Rruzarja fillon me lutjen: BESOJ ATI YNË TË FALEMI MARI... NË KOKRR… Më shumë
Shkruaj një koment…
lanternedslenoir

Familja Shëjtë - Familja e Nazaretit Model i familjes së Krishterë†

01:46
familjashejtemodelifamiljeskrishtere.blogspot.com Familja Shëjtë - Familja e Nazaretit, model i familjes së Krishterë! Familja ka rëndësi jashtëzakonisht të madhe në jetën e njeriut. Nga familja vare… Më shumë
Shkruaj një koment…
Jovana
Familja Shëjtë - Familja e Nazaretit, model i familjes së Krishterë!
Jovana
Matouš 28:20 | a učte je, aby zachovávali všecko, co jsem vám přikázal. A hle, já jsem s vámi po všecky dny až do skonání tohoto věku. “

Kombonat xingerojne ... - Urimë KrishtLindjën!!

03:23
Kombonat xingerojne ... Gezuar Kershendellat ... Më shumë
Shkruaj një koment…
Germen
Kombonat xingerojne ... - Urimë KrishtLindjën!! Më shumë
02:31

Gëzuar Ditlindjën e Jezusit - Kershëndellat!!

Shëjtja Nat e Bukura Nat ... PËR SHUMË MOT KRISHTLINDJEN!! Më shumë
Shkruaj një koment…
Germen
Shëjtja Nat e Bukura Nat ... PËR SHUMË MOT KRISHTLINDJEN!! Më shumë
Ursula Wegmann
Wunderschön !!! Më shumë
8,9 mijë

Pse ka njerz sot qe s' njofin Dashuri, s' njofin Mirësi??!!...

04:00
Hyni i Dashurise ( 1Kor 1-13 ) DASHURIA - Të flisja gjuhët e gjith botes, e të mos ndeja Dashuri... Më shumë
Shkruaj një koment…
Shkruaj një koment…
Germen
"Hace exactamente un año, la tarde del 5 de septiembre, moría en Calcuta la madre Teresa. Su recuerdo sigue vivo en el corazón de cada uno de nosotr… Më shumë
YllnëQiell
...Gjej kohë... Gjej kohë për të menduar – është burim I fuqisë. Gjej kohë për t’u lutur – është më e madhja fuqi në botë. Gjej kohë për të qeshur – … Më shumë
Shkruaj një koment…
YllnëQiell
"Ako Duh Sveti ima plan za nekog čovjeka, pa makar to bio najveći bijednik od svih bijednika, tada se On i pobrine za njega. Pa da se i cijeli … Më shumë
09:53

Vlč. Zlatko Sudac Intervju na HRT1 2009

Vlč. Zlatko Sudac - intervju Hrt1 Tako treba biti jedan svecenik ***** God Blees You Më shumë
Shkruaj një koment…
534 × 340

Gjergj Kastrioti dhe Nënë Tereza

Piktura artistike e Gjergj Kastriotit dhe Nen Terezes!
Shkruaj një koment…
jardindelalma
johnfrax
5 mijë

Familja Shejte, Lutuni për ne...

1

Jezu Krisht, Shejtja Mari, Shëjti Shen. Jozef në duar të juaja Jetën time...të kaluarën, të tashmën, po ashtu dhe të ardhmen.
Shkruaj një koment…

Mos lejo që kurrë të largohëm nga Ti!

04:16
Lavdi Ty për të madhen Dashuri që Ke për ne!!...
Shkruaj një koment…
JESUSLOVE
Shum e bukur
7 mijë
02:22

Prezenca e Zotit në jetën tonë - The presence of God in our lives!

Prezenca e Zotit, në jetën tonë - Presence of the Lord in our lives!! Më shumë
Shkruaj një koment…

Gloria - Maja Blagdan

03:05
Text: Vlc. Zdravko Sudac / Pjeva Maja B. Më shumë
Shkruaj një koment…
snjezana
dragi nasi hrvati slusajte ove duhovne pjesme naseg Zlatka sudca i oni koji imaju bilo kakav problem obratite se njemu i dopustite da vas on dovede … Më shumë