Language
5k

Familja Shejte, Lutuni për ne...

1

Jezu Krisht, Shejtja Mari, Shëjti Shen. Jozef në duar të juaja Jetën time...të kaluarën, të tashmën, po ashtu dhe të ardhmen.
Please type your posting here
6.1k

Me merr pran Teje o Zot...

2

Më merr pran Teje o Zot...kam Nevojë për TY!!... [More]
Please type your posting here
5.8k

Te Falemi Mari!

2

Zoja e Bekuar - Zoja e Madhe.
Please type your posting here
6.3k

Athleta Christi - George Kastrioti

1

Albanian Hero George Kastrioti (Gjergj Kastrioti / Skenderbeg)
Please type your posting here
7.1k

Dashuria e vertetë dhe e sinqertë, nuk shuhet kurre!!

2

1Kor.13 1-13 ...Dashuria... Dashuria e vertetë dhe e sinqertë, e vetmja pasuri ... Ajo nuk shuhet kurre... por, çdo herë shtohet dhe me shume... [More]
Please type your posting here
7.4k

Jezusi i Meshires

2

JezuKrisht, në Ty Shpresoj † [More]
Please type your posting here