Nyelv
Kattintások
524
hu.news 4

Megnagyobbítják Medjugorje szentélyét

Egy csoportnyi építész készül a boszniai Medjugorje [hamis] jelenéseinek szentélye megnagyobbítására - mondta Henryk Hoser érsek, a medjugorjei apostoli követ.

Hoser azt mondta a SarajevoTimes.com oldalnak, hogy "a terv az, hogy megnagyobbítjuk a fennálló helyet a liturgikus ünneplésre", mivel a jelenlegi nyitott tér a medjugorjei plébánia mögött, amit liturgiákra használnak, nem védi meg a hívőket az időjárástól.

Hoser számára fontos, hogy több zarándokot tudjon befogadni Medjugorje.

Kép: Medjugorje, © Sean MacEntee, CC BY, #newsZgfsaaenvz
charisma
@Pflaum , ha voltál ott, akkor tudod miről van szó. Ha nem, akkor meg olyan bővítés-korszerűsítés, ami a zarándokok érdekeit szolgálja - akik egyre többen és többen vannak a liturgikus eseményeken.
lowoa
Ne csak úgy végezzétek napi teendőiteket, mintha megszokott időket élnétek. A farkas az ajtónál van és a termés beérett. Igen, két nagy igazság van, ami figyelmeteket nem kerülheti el. “A farkas az ajtónál van”, nem mást jelent, mint azt, hogy a gonosz le akarja rombolni Egyházamat és azt hiszi, hogy ez lehetséges. Ő úgy érzi, hogy oly annyira behálózta az emberiséget, hogy egyenesen Egyházamat … Továbbiak
kmeti
Ki állíthatja, hogy "hamis" jelenések? Legfeljebb még nem elismertként lehetne minősíteni, ha egyáltalán szükséges a minősítés. A szkeptikusok pedig bátran tegyenek egy próbát, zarándokoljanak el Medjugorjébe, s személyes megtapasztalásaik után talán hitelesebben, esetleg másként fognak nyilatkozni.