Clicks919
hu.news
11

Ferenc pápa Buddhává vagy Mohameddé változtatja Krisztust

A legelfogadottabb értelmezés szerint Ferenc pápa abu-dzabi nyilatkozata azt jelenti, hogy Isten úgy teremtette a többi vallást, ahogy a kereszténységet "megállította" - mondta Thomas Weinandy atya a LifeSiteNews.com oldalnak.

Megemlítette Ferenc pápa informális tisztázását a szerdai audencián. Weinandy hozzátette, hogy továbbra sem tiszta minden, mivel "Ferenc pápa közvetlen nem vonta vissza az abu-dzabi dokumentumban elhangzottakat".

Weinandy számára a dokumentum továbbra is zavaros: "azonban napjainkban ez már megszokott".

Zavarja, hogy Krisztust lealacsonyítják egy Buddha vagy Mohamed szintjére, szerinte ez Isten közvetlen támadása.

Kép: Thomas Weinandy, #newsZclqdtdxtc
A vidam gnosztikus ugy "erzi" birtokolja a teljes tudast miutan az a nagy egesz megismereseben leli oromet, igy nem "erzi" barmilyen kotottsegnek ala kell vetnie magat. A mamoros gnosztikus minden megismeresi lehetoseget tet nelkul egyesit magaban, meg az erkolcstelenseggel is kacerkodhat, kiserletezhet szabadon. Az altalanossag es ideologia vegso soron mentes a kotottsegtol es igy latszatvilagba…More
A vidam gnosztikus ugy "erzi" birtokolja a teljes tudast miutan az a nagy egesz megismereseben leli oromet, igy nem "erzi" barmilyen kotottsegnek ala kell vetnie magat. A mamoros gnosztikus minden megismeresi lehetoseget tet nelkul egyesit magaban, meg az erkolcstelenseggel is kacerkodhat, kiserletezhet szabadon. Az altalanossag es ideologia vegso soron mentes a kotottsegtol es igy latszatvilagba, utopiaba vezeti a gnosztikust.
.
charisma likes this.