Clicks692
hu.news
2

Illegális bevándorlók foglalták el Szent Miklós Bazilikáját

Illegális fekete bevándorlók, a 39 éves muszlim Aboubakar Soumahoro által vezetve elfoglalták a híres olasz Szent Miklós Bazilikát július 16-én 3 órára, miközben táblákkal tüntettek.

Az oligarcha média "szakszervezeti képviselőként" tüntette fel Soumahorót.

A megszállók a "bevándorlók kihasználása" ellen tüntettek és találkozót kértek a bari Francesco Cacucci érsekkel, aki hamar meg is jelent és nem panaszkodott, amiért megszégyenítették Isten házát.

Helyette elmondta, hogy "felhívja a régió elnökét, az ügybe belehozza a többi pugliai püspököt és meghallgatja Ferenc pápa véleményét".

#newsUmfmwsvajq
PLjuba
A magyar menekultek 1956-ban egeszen maskepp viselkedtek azokban az orszagokban ahova befogadtak oket. A magyar emberek nem mentek eö ongyxilkos merenylonek, keses, tamadonak, tomeggyilkosnak, bemi eroszakot elkovetni civilkent Parizsba, Londonba, Bukarestbe Trianon utan. igaz a mai napig le is neznek is minket Nyugat Europaban. Annal nagyobb megbecsulesben reszesulnek az ongyilkos merenylo …More
A magyar menekultek 1956-ban egeszen maskepp viselkedtek azokban az orszagokban ahova befogadtak oket. A magyar emberek nem mentek eö ongyxilkos merenylonek, keses, tamadonak, tomeggyilkosnak, bemi eroszakot elkovetni civilkent Parizsba, Londonba, Bukarestbe Trianon utan. igaz a mai napig le is neznek is minket Nyugat Europaban. Annal nagyobb megbecsulesben reszesulnek az ongyilkos merenylo ideologiaju nepek es emberek, akik gyulolnek minket. Nyugat Europa onkent feladta a szuverenitasat nemcsak a NO GO zonak teruletein, hanem az egesz orszagot illetoen is, hiszen nagyon jol tudtak, higy az iszlam tanitasa , katekizmusa szerint, amiben minden mohamedan mindig hitt es hisz, az az orszag attol a perctol fogva az iszlame, ahova az elso mohamedan betette a labat,. Fuggetlenul attol van-e szuveren uralkodoja, vagy nincs. Ez vonatkozik a Vatikanra is. Igaz az is, azok az irszagok akik Magyarirszagot feldaraboltak most allnak a sajat Trianonjuk elott allnak. Mivel senki nem olvassa a commenteket leirtam, amit tudok.
lowoa likes this.