Nyelv
Kattintások
255
hu.news 1

A híres filozófust sokkolta a bécsi Schönborn bíboros hűtlensége

Josef Seifert osztrák filozófus észrevette, hogy az osztrák püspöki ügynökség, a KathPress.at weboldalán olyan cikkeket publikál, amelyek támadják a fogamzásgátlással kapcsolatos katolikus tanokat.

A OnePeterFive.com oldalnak beszélve Seifert az "osztrák püspökök Humanae Vitae enciklikával kapcsolatos sokkoló hűtlenségéről" beszélt.

"Szomorú dolog látni, hogy az osztrák püspöki konferencia - beleértve a bécsi Christoph Schönborn bíborost is - így reagálnak a Humanae Vitae 50. évfordulójára." - mondta a filozófus.

Seifert továbbá megerősítette az igazságot, ami a Humanae Vitae enciklikában található: a fogamzásgátlás bármilyen módja gonosz.

Kép: Josef Seifert, #newsLoxhscfrsw
Gratia copiosa
Csak a feher ember es a zsidok kiirtasa a cel egyelore, nem kell izgulni. Josef Seifert meg agyban parnak kozott fog meghalni a tobbi filizofussal egyutt, de ezzel be is lesz fejezve ez a tudomany is, plane ha felvesznek mohamedanokat CERN-be akkor egy az egyben elsullyed Europa mint az Atlantisz es nem kell a mohamedanoknak az apro munkaval bibelodniuk. Korunk Lenin fiuinak nagyobb lehetosegeik … Továbbiak