Nyelv
Kattintások
436
hu.news 1

A Vatikán is finanszírozta Clinton elnöki kampányát

A "Diktátor pápa" könyv megerősíti azt a pletykát,miszerint a Péterfillér adományt az abortusz párti Hilary Clinton elnöki kampányának finanszírozására fordították.

Idézet a könyvből: "Ferenc pápa minden pénzét a Clinton elnökségre tette. A körülötte lévő emberek, pl. Parolin bíboros (ki más adhatna tanácsot az amerikai politikával kapcsolatban?) azt mondták, hogy Donald Trumpnak nincs esélye a nyerésre, ezért Ferenc pápa parancsai alapján a Szentszéki Vagyonkezelőség (APSA) Hilary Clinton elnöki kampányát finanszírozta (pletykák szerint a pénz pedig a Péterfillér adományból jött, ahol a hívők jótékonykodás céljából adományoznak)."

Kép: © Michael Ehrmann, Aleteia, CC BY-NC-ND, #newsDfopzenhrf
Gratia copiosa
Nem tudjuk fake news-e, vagy van igazság tartalma. Tegyük fel van benne valami, így vagy úgy, nem pénzzel, hanem mással. Az jutott eszembe, ha igaz lenne, akkor a reneszánsz pápák mintájára, saját szemünkkel láthattuk és követhettük az opus körvonalait kibontakozni a j2013-as konklávén, amikor a globalista és nem egyetemes/katolikus pápák sorozat első fejezetét megnyitották. A különbség a … Továbbiak