Clicks939
hu.news
41

Németország: A feminista liturgikus tánctól mindenki fogja a hasát nevettében

Több mint ezer, a német katolikus női szervezethez, a "KFD"-be tartozó majdnem kizárólagosan idősebb nő vett részt július 2-án a Bethenbe, Münster Egyházmegyébe tartó "zarándoklaton".

Feminista mantráik többnyire észrevétlenek maradtak. De egy Novus Ordo eucharisztia alatt lejtett vicces, lelassított videójuk (alább) most eléggé felvidította a világ azon részét, akik látták a videót.

A táncban tíz nő vett részt, akik fekete nadrágot, fekete inget és piros sálat viseltek.

A jelenlévő idősebb nők többségét ez a hihetetlen előadás nem nagyon mozgatta meg - valószínűleg már hozzászoktak az ilyesmikhez -, de azok, akik először látták, most eléggé fogják a hasukat.

#newsScxsvdumfe

Borzasztó. Szégyellheti magát az a pap, aki az ilyesmit eltűri és ebben résztvesz. A KFD-ből sokan kiléptek már és megalakítottak egy új, nemcsak a nevében katolikus nőegyletet. A fiatalok Isten hála egyébként is a régi rítusú szentmiséket látogatják inkább. Remélem legkésőbb haláluk óráján tiszta szívből megbánják mindezen cselekedetüket. Isten irgalmazzon nekik.
Mamocs
Én azért hiányoltam a discogömböt. Az azért dobott volna még a lendületes produkción. Amivel mit is akartak kifejezni? Nekem nem jött át az üzenet valahogy.
Eins, zwei, drei, vier liturgische Tänze
Dumme...
charisma likes this.