Clicks285
charisma
21

15 válasz protestáns testvéreknek (2)

Megjelent egy írás „15 kérdés a római katolikusokhoz” a kalvinistaapologetika.hu oldalon és mi arra gondoltunk, hogy szíves örömest megválaszoljuk ezeket a kérdéseket, nehogy protestáns testvéreink bizonytalanságban maradjanak. Nem vennénk a lelkünkre. (Az első részért katt ide!)
Teljes cikk
Bazsó-Dombi Attila likes this.
Vajon elolvassa akar egy protestans is ezt? Szerintem nem. Villlamoson nehany nappal ezelott egy ertelmes ertelmi fogyatekos fiatalembert "mobbingolt" egy protestans no. nehany szofoszlanyt hallottam. A katolikusok rengeteg embert meggyilkoltak, rossz emberek, szereted a papat? A fiu a kerdesre hogy katolikus-e megmondta, hogy igen az. Ennek ellenere a no tovabb szekalta es megkerdezte, hogy …More
Vajon elolvassa akar egy protestans is ezt? Szerintem nem. Villlamoson nehany nappal ezelott egy ertelmes ertelmi fogyatekos fiatalembert "mobbingolt" egy protestans no. nehany szofoszlanyt hallottam. A katolikusok rengeteg embert meggyilkoltak, rossz emberek, szereted a papat? A fiu a kerdesre hogy katolikus-e megmondta, hogy igen az. Ennek ellenere a no tovabb szekalta es megkerdezte, hogy szereti-e a papat. A fiu igennel valaszolt. En nem birtam tovabb es hangisan kimondtam "micsoda szemetseg", szerencsere a no hamarosan leszallt, mert ha nem komolyan szamon kerem, hogy visszael egy ember johiszemusegevel. A bokatoresem miatt bizonytalan vagyok meg a villamoson. A tarsadalom elturi ezt, mert erre tanitottak oket, a katolikusokat is, hogy sajat magukban, a hitben es az egyhazban is ketelkedjenek. Igen, a "nekem ne mondja meg senki hogy EN mi csinaljak" gondolkodas 502 evvel ezelott kezdodott es ma mar a tanarokat, orvosokat, rendoroket, papokat verik egesz Europaban, a nagy forradalmakrol a tortenelemben mar nem is beszelve Meg kell tanulni, be kell biflazni, mit kell valaszolni amikor kihivasok ernek, vagy egyszeruen megkoszonni a faradozasat, es biztositani arrol, hogy az egyhazam minden szukseges informacioval ellatott, amivel tokeletesen elegedett vagyok es nem volt es nem is lesz okom csalodni.
@Gratia copiosa , erre jó ez a 15 válasz sorozat, hogy innen is "biflázni" lehessen a gyors válaszokat. Sajnos kevesen vannak, akik azonnal jó választ tudnak adni, számukra lehet segítség az ilyen kérdés-felelet sorozat.
Teljes mértékben osztom észrevételeidet a társadalmi tünetekkel kapcsolatban.
Gratia copiosa and one more user like this.
Gratia copiosa likes this.
Bazsó-Dombi Attila likes this.
Bazsó-Dombi Attila and one more user like this.
Bazsó-Dombi Attila likes this.
charisma likes this.