Limbă
Vizualizări
51
ro.news

Ideologia homosexuală este o rețetă pentru eșec

GracePointe, o megabiserică evanghelică din orașul Franklin, Tennessee, a fost apreciată acum doi ani pentru că a adoptat ideologia gay. Pastorul Stan Mitchell a fost aprobat chiar și în revista Time.

Cu toate acestea, jumătate din membrii adunării de 2.200 de persoane din congregație s-au risipit rapid după anunțul susținerii ideologiei homosexuale.Acum însăși soarta megabisericii GracePointe este în pericol. Un vizitator aflat la o slujba recentă a numărat aproximativ 240 de participanți, o fracțiune din numărul care participa odată.

Prin urmare, megabiserica GracePointe și-a închiriat proprietatea către Cross Point Point Evangelical, care spune despre ea însăși: "În timp ce lucrarea preoților de la Cross Point este inovatoare, ceea ce credem despre Dumnezeu nu este. Credințele noastre fundamentale sunt centrate în Hristos și mesajul Lui, așa cum se găsește în Biblie."

Publicația protestantă online Aquila Report declară : "Părăsirea lui Isus nu este un catalizator pentru creșterea bisericii. Dimpotrivă, este catalizator pentru moartea bisericii."Papa Francisc ar trebui să-și amintească acest lucru.

Imagine: © Mor, Flickr, CC BY-NC, #newsKgacdbgycf
Adaugă un comentariu