Nyelv
Kattintások
289
hu.news 2

A francia X püspök titokzatos interjúja

A katolikus egyház (állítólag) mindig befogadta a homoszexuálisokat a szemináriumokba és más helyekre, ezzel megengedték nekik, hogy "szinte természetesen virágozzanak".

Ezt az elméletet egy névtelen francia püspök mondta "X püspök vallomásai" című interjú könyvében, amelyet a modernista golias-editions.fr publikált. Nincs bizonyíték, hogy X püspök valóban létezik.

X püspök azt mondja, hogy "hiba erkölcsileg betegnek" nevezni a homoszexualitást. Ő továbbá "gondolkodás nélkül" (érvénytelenül) felszentelne diakónusnőket.

X püspök számára a katolikus hitet követő papok "a tegnap emberei, mivel ez már haszontalan napjainkban", pedig a modernista papok folyamatosan vesztenek.

El akarja törölni a kollárét, reverendát és minden mást, ami "megkülönböztet bennünket", azonban ezek már rég eltűntek Franciaországban, ahol az egyháznak már szinte nyomát se lelni.

Végül X püspök az abortusz támogatásával zár, bevallja azt is, hogy nyíltan még mindig "személynek" nevezi az embriót, pedig az embriónak (gyakorlatilag újszülött) "nincs öntudata".

Azonban a "személy" és az "öntudat" nem az, amire X püspök gondol.

#newsVrtpymigft
Gratia copiosa
Egyetertek charismaval. A magyar sajto vilagi fake news hirgyartoi aradataval egyutt jelentek meg itt is a ezek alakok. Egyertelmu szamomra, hogy a kato.ikus egyhaz ellensegei. Tavaly kozelharcba kerultem szabadkomuvesekkel. Azt allitottak, hogy a soraikban nagyon sok katolikus van. Karacsonyi kepeket küldött a templomaikrol, ami stilusaban lehetne egy kereszteny templom, katolikus semmikeppen, … Továbbiak
charisma
Ez a fake news tipikus kategóriája...
Azt hittem, hogy a Gloria tv hírszerkesztősége nem tud lejjebb menni a bulvárszinten és az egyházat gyalázó írások, események bemutatásában, de sajnos mindig van lejjebb...