Nyelv
Kattintások
282
hu.news 3

Az argentin püspöknek pénz kell a dzsessz miséhez

Egy decemberi hangfelvételen a Buenos Aires-i Alejandro Giorgi segédpüspök hallható, ahogy bejelenti, hogy az argentin püspökök pénzt gyűjtenek, hogy meghívhassanak húsz zenészt a Panamában rendezésre kerülő 2019-es fiatalok világnapjára, ahol «dzsessz misét» adnak elő.

A válságos projektbe belemélyedve elmondta, hogy Ferenc pápa kezdeményezte. A Caminante-Wanderer.blogspot.com blog szerint ez mutatja, hogy Ferenc pápa továbbra is a Buenos Aires-i egyházmegye tényleges vezetője.

A 2017-es pünkösdi misén Giorgi bolondot csinált magából, mivel nagy, műanyag füleket tett magára. Továbbá arról hírhedt, hogy lekicsinyíti a házasságtörés súlyosságát.

Kép: Alejandro Giorgi, #newsZzheiocgty
Gratia copiosa
Ha nincs jazz zenesz az argentin plebaniakon es a del-amerikai plebaniakon, de gondolom a nyugati es keleti civilizaciokban sincs, miert kell jazz mise? A jazz afrikai eredetu zene, aminek alapha a dob. Ez tavkozlesre, hiradasra es a szellemek behivasara, ritualis, magikus celokra szolgalt. Telhes egeszeben erotikus ihletesu es erre iranyulo szemetgyartas tevekenyseg. Eppen olyan nem muveszet … Továbbiak
Gratia copiosa
A del-amerikai egyhaznak nem tudott kiuzzadni magabol jo zeneszeket?
charisma
A logo is szörnyű: mintha egy kígyó bekapná a keresztet...