Limbă
Vizualizări
60
ro.news

Irish Times cere ca trei cardinali să fie eliminați de la Întâlnirea Mondială a Familiilor

Irish Times își dorește ca cei trei cardinali pro-homosexuali Kevin Farrell, Donald Wuerl și Oscar Rodriguez Maradiaga să nu participe la Întâlnirea Internațională a Familiilor din Dublin (22-26 august).

Ziarul se referă la un grup numit "Ending Clergy Abuse", care a afirmat într-o declarație că acești cardinali ar trebui "investigați, nu onorați" și susțin că aceștia au acoperit clerul care a comis abuzuri homosexuale.

Cardinalul Farrell își datorează cariera clericală cardinalului recent căzut în dizgrație Theodore McCarrick și, înainte, a făcut o carieră în Legiunea lui Hristos, fondată de abuzatorul homosexual Marcial Maciel. În ambele cazuri, Farrell a declarat presei că el "nu a știut nimic".

Cardinalul Wuerl a succedat cardinalului McCarrick din Washington în jurul perioadei în care eparhiile din New Jersey cădeau la înțelegere cu victimele lui McCarrick.

Cardinalul Rodriguez l-a protejat timp de ani de zile pe episcopul său auxiliar Juan Jose Pineda care a fost implicat în scandaluri homosexuale.

Cei trei cardinali pro-homosexuali nu vor avea probabil nici un rău de suferit pentru că sunt liberali și se bucură de protecția Papei Francisc.

În plus, Întâlnirea Mondială a Familiilorva promova oficial ideologia gay.

Imagine: Kevin Farrell, Donald Wuerl, Oscar Rodriguez Maradiaga © wikipedia, CC BY-SA, #newsMtzgxqusrl
Adaugă un comentariu
ro.news a menționat acest post în Surpriză: Cardinalul nu va participa la Intâlnirea Mondială a Familiilor.