Clicks651
hu.news
1

Ferenc pápa szóvivője megvédi a cipő csókolást

Ferenc pápa szóvivője, Andrea Tornielli, aki a VaticanNews.va főszerkesztője, megvédte mestere cipő csókolását, azt mondta, hogy az "megható".

Tornielli megpróbálja VI. Pállal védeni ezt, aki 1975 decemberében megcsókolta a görög ortodox Meliton metropolita lábátt a görög ortodox exkommunikáció visszavonásának 10. évfordulóján - ez a katolikus eretnekeket pedig gyakorlatilag újra megkeresztelte.

Tornielli Ferenc pápa korrupt politikus cipő csókolását ahhoz hasonlítja, hogy Jézus megmosta apostolai lábát.

Azonban Krisztus Heródes királyt "rókának" (Lukács 13) hívta és nem volt hajlandó beszélni vele (Lukács 23). Nem válaszolt Pontiusz Pilátus kérdéseire, helyette királlyá tetette magát. (János 18).

#newsWorpkxlaxe
Az oltáriszentség előtt nem térddel le de mások lába és cipője előtt igen és ahol Judás meghalt a fa előtt le térdelt csak az oltáriszentség előtt hajol meg nem tudom hogy csak nekem szúrja a szemem és bánt hogy minket mond és tesz ez az ember a katolikus egyházban a Szűzanya előre meg mondta hogy Roma el veszti a hitét és az antikrisztus székhelye lesz ennek az ideje közel van hamis próféta ül …More
Az oltáriszentség előtt nem térddel le de mások lába és cipője előtt igen és ahol Judás meghalt a fa előtt le térdelt csak az oltáriszentség előtt hajol meg nem tudom hogy csak nekem szúrja a szemem és bánt hogy minket mond és tesz ez az ember a katolikus egyházban a Szűzanya előre meg mondta hogy Roma el veszti a hitét és az antikrisztus székhelye lesz ennek az ideje közel van hamis próféta ül most jelenleg Szent Péter apostol trónján.
lowoa likes this.