Limbă
Vizualizări
52
ro.news 1

Arhiepiscopia preda "credincioșia" față de păcatul mortal

Arhidieceza de la Torino, Italia, va da "lecții de credincioșie" cuplurilor homosexuale în timpul așa-numitei retrageri din timpul Postului Mare, scrie La Stampa (3 februarie).
Retragerea va avea loc în 24-25 februarie într-o mănăstire a ordinului Daughters of Wisdom. Părintele Gianluca Carrega, responsabil pentru o "îngrijire pastorală a homosexualilor", nu a negat faptul că vor fi oferite camere duble pentru acei homosexuali care doresc să practice desfrâul nenatural în mănăstire.
Carrega spune despre "retragere", "Vrem să le spunem homosexualilor că merită, de asemenea, credincioșie". Conform Evangheliei, "credincioșia" lui Carrega este credincioșia față de un păcatul de moarte. Carrega predă Noul Testament la Facultatea de Teologie din Torino.
Retragerea va fi ținută de părintele iezuit Pino Piva. El va vorbi despre "valoarea credincioșiei și a iubirii în lumina mesajului biblic". Biserica nu a văzut niciodată o legătura între sodomie și iubire.
Carrega povestește că în 2017 a primit de la prietenii săi trei invitații la pseudo-căsătorii gay, și dar doar o invitație la o căsătorie normală. În mai 2016, Italia a introdus pseudo-căsătorie homosexuală. Potrivit lui Carrega, "această lege a adus multe beneficii".

Imagine: Duomo di Torino, #newsBjjgpkhwyw
lelkihaz
Nu este adevārat. Am citit articolul pe La stampa si acolo scrie că vor sta în celule separate. Stirea este distorsionatã tendentios si răuvoitor.