Nyelv
Kattintások
354
hu.news 2

Isteni (novicsok) állam: a gyerekek az Egyesült Királyságé - nem a szülőké

Ferenc pápa azt mondta a római Bambino Gesù Vatikán kórház elnökének, Mariella Enocnak múlthéten, hogy "minden lehetséges és lehetetlen dolgot tegyen meg" ahhoz, hogy megmentse a kis Alfie Evans életét. A kisfiú egy kétéves brit állampolgár, aki egy idegdegenerációs betegségtől szenved.

Április 23-án Olaszország állampolgárságot adott Alfienak, most arra várnak, hogy egy katonai repülőben Rómába szállítsák.

Az elmúlt napokban a nagy európai politikusok, mint pl. a lengyel elnök, Andrzej Duda azt kérték az Egyesült Királyságtól, hogy támogassák a kisfiút, "akit meg kell menteni".

Az egyetlen hely, ahol nem támogatja semmilyen jelentős személyiség Alfie életét és a szülőket, az a (novicsok) Egyesült Királyság.

A brit Anthony Hayden bíró, aki megírta Alfie halálos ítéletét, a "Leszbikus és meleg csoport kocsma" tagja, továbbá társírója egy könyvnek, amely a homoszexuális kapcsolatokról és örökbefogadásról szól.

Hayden arra alapozta gonosz ítéletét, hogy a brit orvosok hibásan diagnosztizálták Alfiet; azt állapították meg, hogy a fiú nem tud egyedül lélegezni. Amint kikapcsolták a lélegeztetőgépeket, Alfie bebizonyította, hogy tévednek - a kisfiú magától lélegzett.

#newsUkqpdnnpkp
hu.news ezt a bejegyzést a Nichols bíboros Alfie gyilkosságát védi-ben megemlítette.
charisma
Uram irgalmazz, Krisztus kegyelmezz...