Nyelv
Kattintások
315
hu.news

A Trump ellenes, álhír ügynök megpróbálta megzavarni a szentmisét

Nathan Phillips megpróbált belépni Washington D.C. bazilikájába egy húsz főből álló "indián" aktivista csoporttal, hogy megzavarják a szombati misét.

A CatholicNewsAgency.com szerint a biztonsági őröknek be kellett zárni a kaput, hogy ne lépjenek be a huligánok. "Feszült" volt a helyzet.

Január 18-án Phillips szembe nézett Nick Sandmann katolikus diákkal és társaival. Az amerikai álhír média megsokszorozta Phillips hazugságait. Sandmann katolikus iskolája Kentucky-ban található, a püspökök pedig (nyilvánvalóan) Phillips pártját fogták.

Azonban a videón látszik, hogy Phillips provokálta a diákokat, akik figyelmen kívül hagyták őt. Ettől független Phillips "lincselő tömegnek" nevezte a szegény diákokat.

Phillips ismert arról, hogy hazudik. Vietnámi veteránnak mutatta be magát, ám kiderült, hogy soha sem küldték Vietnámba.

Az amerikai Trump elnök kritizálta a médiát és meghívta a diákokat a Fehér Házba, akik az "álhírek szimbólumává váltak és megmutatták, hogy milyen gonoszak is tudnak lenni ezek a kamu hírek".

#newsFndefkvsoj