Clicks291
charisma
1

Ők a szexuális forradalom új áldozatai

Ha lenne olyan háború, melyben az áldozatok száma eléri az egymillió embert, akiket megöltek vagy megsebesítettek, a legtöbb ember drasztikus lépésre szánná el magát, hogy megállítsa ezt. Képzeld el, ha a legtöbb érintett fiatal lenne. Vegyük például az elesettek családját, barátait és az elesettek közösségét, akik szintén nagy veszteségeket szenvednének.

Ez a háború ma játszódik. Ez egy világméretű háború a szexuális úton terjedő betegségekkel, melyek a szexuális forradalom laza erkölcsének következményei. A háború teljes vesztesége nem egy millió halott vagy sebesült. Naponta egymilliónál több új eset van, minden nap, szerte a világon. A háborúnak még nincs vége. Tény, hogy az egészségügyi illetékesek nemigen tapasztalnak előrelépést a fertőzések megfékezésében az elmúlt öt évben.
Teljes cikk
Nyugodtan hozzanak le teljes alaku, megbetegedett stexustaktol teljes alaku szines kepeket ea a korokozokrol is nagyitott kepeket. Talan azt is bv0e kell mutatni hol, milyen korulmenyek kozott csinaljak a gyerekeket futoszalagon Afrikaban a Kozel-Keleten es feltenni a kerdest : Normalisak egyaltalan, vagy szexista elmebetegek. Vallalom amit leirtam mert lattam dokumentum filmeket. Ezek nem …More
Nyugodtan hozzanak le teljes alaku, megbetegedett stexustaktol teljes alaku szines kepeket ea a korokozokrol is nagyitott kepeket. Talan azt is bv0e kell mutatni hol, milyen korulmenyek kozott csinaljak a gyerekeket futoszalagon Afrikaban a Kozel-Keleten es feltenni a kerdest : Normalisak egyaltalan, vagy szexista elmebetegek. Vallalom amit leirtam mert lattam dokumentum filmeket. Ezek nem kulturak, hanem tragyadombok.
charisma likes this.