Limbă
Vizualizări
54
ro.news

Show-ul TV cu papa Francisc a fost un fiasco

Papa Francisc a fost partenerul de interviu al emisiunii "Tatălui nostru", un show în unsprezece părți, difuzat de Catholic TV 2000 în fiecare miercuri, din octombrie până în decembrie 2017. Gazdă a fost părintele Marco Pozza, un preot liberal care se îmbrăcă în adidași și haine de laic.

Show-ul a fost promovat pe scară largă printr-o mare campanie de publicitate, incluzând toate mijloacele media posibile. Părintele Pozza a apărut pe canalele principale de televiziune italiene.

Însă chiar și ziarul radical La Repubblica care aproape a devenit buletinul parohial personal al papei Francisc, a trebuit să admită pe 5 ianuarie că show-ul a atins o "rată de vizionare jenantă".

Pentru publicație este clar că acest lucru confirmă faptul că "la televiziune, papa Francisc valoareaza jumătate cât Papa Benedict al XVI-lea", care avea o audiență medie de aproximativ 20%, în timp ce succesorul său atinge între 9 și 12%, o altă confirmare a faptului că liberalismul teologic, chiar dacă este promovat de un papa, este neatractiv pentru publicul larg.

#newsMyvaukpcrb