Clicks242
hu.news
1

Összesen 200 püspök akarja azt, hogy marxista legyen az amazonasi szinódus "védőszentje"

Kétszáz brazil püspök írt Ferenc pápának azzal a kérelemmel, hogy ismerje el az olasz misszionárius Ezechiele Ramin (1953-1985) atyát mártírnak, és nevezzék meg őt az amazonasi szinódus "védőszentjének" - írja a PanamazonSynodWatch.info augusztus 6-án.

Ramint, aki 1970 óta támogatója volt a marxizmusnak, meggyilkolták, amikor megpróbált elfoglalni egy haciendát (nagy birtok spanyol nyelvterületen) az MST katonáival (Movimento dos Sem Terra).

João Pedro Stédile, a nemzeti MST koordinátor kijelentette akkoriban, hogy "politikai formációként az MST olyanoktól tanul, mint Marx, Lenin, Gramsci, a történelmi marxisták iskolái pedig inspirálnak bennünket".

Ramin halála után pár nappal II. János Pál kinevezte őt a "jótékonyság (állítólagos) mártírjának".

#newsKzlxjnfrms
Hany katolikus puspok van? Ha II. Vatikani zsinaton volt kb 2 ezer most van kb 6 ezer, akkor a farok csovalja kutyat? Vagy mar a bolsevik tempo ervenyesul? A minoritas diktaturaja a katolikus egynazban? A maioritas minalunk a megdicsoult szentek a tisztitotuzben szenvedo lelkek ha ezeknek a szavazata nem szamit, akkor minden szavazas ervenytelen a zsinatokon, szinodusokon, mert csak azt lehet …More
Hany katolikus puspok van? Ha II. Vatikani zsinaton volt kb 2 ezer most van kb 6 ezer, akkor a farok csovalja kutyat? Vagy mar a bolsevik tempo ervenyesul? A minoritas diktaturaja a katolikus egynazban? A maioritas minalunk a megdicsoult szentek a tisztitotuzben szenvedo lelkek ha ezeknek a szavazata nem szamit, akkor minden szavazas ervenytelen a zsinatokon, szinodusokon, mert csak azt lehet megszavazni, amit az apostoloktol kezdve az emlitettek hittek. Honnan tudjuk mit hittek? A dogmakbol, hitigazsagbol, hagyomanybol. Konkretan aki marxista es ha azt mondja o "csak" kultur-marxista az ateista, eleve nincs joga semmilyen katolikus szinoduson reszt venni, es nincs szavazati joga, mert sajat magat zarta ki az egyhazbol. Errol nem kap kulon ertesitest. Ez nem erzes vagy erzelem , sot joszandek kerdese sem.
lowoa and one more user like this.
lowoa likes this.
Bazsó-Dombi Attila likes this.