Clicks405
hu.news
11

Elbukott Lampedusa, Ferenc pápa nagy szimbóluma

A Málta és Tunézia közti Lampedusa olasz sziget 6.000 lakója Ferenc pápa ellen fordult.

Legnagyobb részük a katolikus Matteo Salvinire és Lega pártjára szavazott, akik az illegális bevándorlás ellen küzdenek. A Lega a szavazatok 45%-át kapta, Salvini személyesen 410 szavazatot kapott a baloldali ellenfelével szemben, akire csak 250 ember szavazott.

Ferenc pápa és hazugság gépezete keményen dolgozott a Lega ellen, miközben népszerűsítették a dekadencia párti ex-kommunistákat, akiket az oligarchák is támogatnak.

Lampedusa a 2000-es évek elejétől célpontja az arab, afrikai és ázsiai embercsempészetnek.

2013 júliusába Ferenc pápa megtette első hivatalos látogatását Rómából Lampedusába, ahol népszerűsítette az illegális bevándorlást.

A vatikáni propaganda azóta "Lampedusát" hozza fel a nyitott határok új szimbólumának.

#newsUiqxxfymep
Gyerekek, ez 19 ev. Mi csak 2015 ota hallunk egyaltalan valamit az ugynevezett bevandoroltatasrol, ami gyakorlatilag megszallas. Ezert van mar iszlam egyetem Bariban, ami egy szegyen. 2011-ben AP hir volt, hogy 18 mohamedant letartoztattak Sziciliaban, mert Benedek papat akartak meggyilkolni. A rendorfonok nyilatkozatat ismertettek,. Ebben az evben jart a Bajor kormany kuldottsege a Vatikanban, …More
Gyerekek, ez 19 ev. Mi csak 2015 ota hallunk egyaltalan valamit az ugynevezett bevandoroltatasrol, ami gyakorlatilag megszallas. Ezert van mar iszlam egyetem Bariban, ami egy szegyen. 2011-ben AP hir volt, hogy 18 mohamedant letartoztattak Sziciliaban, mert Benedek papat akartak meggyilkolni. A rendorfonok nyilatkozatat ismertettek,. Ebben az evben jart a Bajor kormany kuldottsege a Vatikanban, hogy figyelmeztessenek Benedek papat etellel akarjak megmergezni. Nyilvan ezert lakik a Szent Marta hazban Ferenc papa es kozos koszton van a tobbi lakoval, ha meg akarjak mergezni akkor a tobbiekkel is megteszik. Europa es a keresztenyseg ellen asszimmetrikus haborut folytatnak az iszlam orszagok es terror szervezeteik, ami ugysnolyan haboru, csak aljasabb mint a regularis hadseregekkel vivott. Eddig nem neveztek neven a tamadokat, itt az ideje.
lowoa likes this.