Taal
Kliks
75
nl.news

De [corrupte] Duitse bisschoppen zullen vragen "het celibaat af te schaffen"

Als de Amazone-synode in 2019 gehuwde priesters in Brazilië zal introduceren, zullen de Duitse bisschoppen "natuurlijk" ook paus Franciscus vragen om het celibaat in hun land af te schaffen, zo vertelde pro-gay bisschop Franz-Josef Bode van Osnabrück de nepnieuwstelevisie ARD.

Bode voegde eraan toe dat de bisschoppen een "andere rechtvaardiging" voor het verzoek zullen gebruiken dan in Brazilië.

Vóór het Tweede Vaticaans Concilie wijdden de Duitse bisdommen in 1962 557 mannen tot priesterschap. Dit aantal is gedaald tot 76 in 2017. Het aartsbisdom München kondigde onlangs aan dat parochies onder leiding van leken zullen worden geïntroduceerd.

De Duitse kerk heeft van de door Jezus Christus gestichte katholieke kerk een schertsvertoning gemaakt. Ze heeft het katholieke geloof en de katholieke moraal volledig verraden en zichzelf veranderd in een dode kerk die kunstmatig in leven wordt gehouden door inkomsten van ongeveer 6 miljard euro die jaarlijks en zonder moeite dankzij de kerkbelasting in hun portemonnee vloeien.

Afbeelding: Franz-Josef Bode, © Bischöfliche Pressestelle Hildesheim, #newsMpwfbdhylp