Clicks492
hu.news
2

Francia belügyminiszter: A Notre Dame nem székesegyház

A francia belügyminiszter, a szocialista és szabadkőműves Christophe Castaner egy Twitter videóban (április 16, lent megtekinthető) azt mondta a párizsi székesegyház leégése után, hogy a "Notre Dame nem székesegyház".

Hozzátette: "Ez a közjó része. Itt gyülekezünk. Ez az erőnk. Ez a történelmünk". - a francia szabadkőművesek utálják a klérust.

Több egyházellenes politikus és építész bejelentette terveit, hogy "újjáépítik" a székesegyházat szekularista elemekkel, így próbálják meg megfosztani az épületet a katolikus lététől.

Március 19-én Castaner bevallotta egy vita során a francia parlamentben, hogy 1063 "keresztényellenes esemény" történt 2018-ban egyedül, ezt később viszont relativizálta és lekicsinyítette.

Kép: © GodefroyParis, CC BY-SA, #newsLrqqwnvqni

A Satan es a pseudo-humanizmus gyilkos jele.
lowoa likes this.
Ergo: a francia allam gyujtotra fel a Notre Dame-ot. Ki tudja kik folgoztak a teton. A mecsetekkel kooperalo es a katolikus egyhazat gyulolo francia allam tudja. A francia szabadkomuves forradalom 41 000 guillotine-at -, mely adatot Raffay Erno eloadasabol ismerhettunk meg -, a mohamedanok kezebe adtak. A youtube-n megtalaljak ezt az eloadast. A francia koztarsasag ma is szabadkomuves es egesz …More
Ergo: a francia allam gyujtotra fel a Notre Dame-ot. Ki tudja kik folgoztak a teton. A mecsetekkel kooperalo es a katolikus egyhazat gyulolo francia allam tudja. A francia szabadkomuves forradalom 41 000 guillotine-at -, mely adatot Raffay Erno eloadasabol ismerhettunk meg -, a mohamedanok kezebe adtak. A youtube-n megtalaljak ezt az eloadast. A francia koztarsasag ma is szabadkomuves es egesz Franciaorszag az, hiszen a Marseiilles ma is a himnuszuk. A Notre Dame langjai valoban jel, a Satan jele.
lowoa likes this.