Clicks1.4K
hu.news
1

A püspök újra kimondta: Ferenc pápa egy ellenpápa

Az egyházban lévő jelenlegi válságot csak azzal lehet orvosolni, ha egy csoportnyi bíboros érvénytelennek nyilvánítja "Kegyelmes Ferenc pápa" 2013-ai kinevezését - írja június 2-én személyes “abyssum.org” blogján a 94 éves René Gracida, aki a texasi Corpus Christi nyugdíjba vonult püspöke.

Már áprilisban is kimondta, hogy számára Ferenc pápa egy ellenpápa.

Gracida szerint bizonyos bíborosok, beleértve Jorge Bergogliót is, megszegték a kánoni törvényeket azzal, hogy megkezdték azt a cselszövést, amit később csak "sankt galleni maffiának" hívtak, ezért pedig exkommunikálni kell őket.

Kép: René Gracida, © okietraditionalist.blogspot.com, #newsGytexutzev
Gratia copiosa
Ha felkavarodik a szennyes viz, a konnyu fajsulyu darabok a felszinre kerulnek. "Meglatjuk hogyan allunk!" - mondta allitolag Ferenc papa a csalad szinodus elott.. Senki sem ketelkedik abban, hogy ez napnal vilagosabban megtortent. De az is igaz, hogy Magyarorszagon 300 ezer katolikus gyont eves atlagban. Ezek szerint 9 millio 700 ezer magyar udvossege realisan veszelyben van. Ezert kell …More
Ha felkavarodik a szennyes viz, a konnyu fajsulyu darabok a felszinre kerulnek. "Meglatjuk hogyan allunk!" - mondta allitolag Ferenc papa a csalad szinodus elott.. Senki sem ketelkedik abban, hogy ez napnal vilagosabban megtortent. De az is igaz, hogy Magyarorszagon 300 ezer katolikus gyont eves atlagban. Ezek szerint 9 millio 700 ezer magyar udvossege realisan veszelyben van. Ezert kell ketsegbe vonni Jezus Krisztus kimondott szavait is ezzel kapcsolatban. Ezt mar evtizedekkel elott "nagy teologusok" mar megtettek, volt akibol ennek ellenere biborost krealtak, hogy ne ellenorihetlenul mukodjon es a teolgiai vitakat ne a nagy nyilvanossag elott folytassak. A felelmem az, hogy amit ma meg lehet kezelni mi t pl a Pistoia-i zsinatot, azt 100-200 ev mulva egy ujabb pasztoralis zsinat elfogadja. Lehet belekpt valaki a felelem shoba, xe normalis embernek igenis lehetnek felelmei es fenntartasai irracionalis jelensegeket latvan.