Nyelv
Kattintások
1,3 E
hu.news 1

A püspök újra kimondta: Ferenc pápa egy ellenpápa

Az egyházban lévő jelenlegi válságot csak azzal lehet orvosolni, ha egy csoportnyi bíboros érvénytelennek nyilvánítja "Kegyelmes Ferenc pápa" 2013-ai kinevezését - írja június 2-én személyes “abyssum.org” blogján a 94 éves René Gracida, aki a texasi Corpus Christi nyugdíjba vonult püspöke.

Már áprilisban is kimondta, hogy számára Ferenc pápa egy ellenpápa.

Gracida szerint bizonyos bíborosok, beleértve Jorge Bergogliót is, megszegték a kánoni törvényeket azzal, hogy megkezdték azt a cselszövést, amit később csak "sankt galleni maffiának" hívtak, ezért pedig exkommunikálni kell őket.

Kép: René Gracida, © okietraditionalist.blogspot.com, #newsGytexutzev
hu.news ezt a bejegyzést a Gracida bíboros: Nincs kétely afelől, hogy Ferenc pápa kinevezéséhez cselszövés vezetett-ben megemlítette.
Gratia copiosa
Ha felkavarodik a szennyes viz, a konnyu fajsulyu darabok a felszinre kerulnek. "Meglatjuk hogyan allunk!" - mondta allitolag Ferenc papa a csalad szinodus elott.. Senki sem ketelkedik abban, hogy ez napnal vilagosabban megtortent. De az is igaz, hogy Magyarorszagon 300 ezer katolikus gyont eves atlagban. Ezek szerint 9 millio 700 ezer magyar udvossege realisan veszelyben van. Ezert kell … Továbbiak