Limbă
Vizualizări
55
ro.news

Vaticanul identifică "tineretul" cu ateiști și extremiști politici

Episcopii elvețieni vor trimite trei tineri la Pre-Sinodul Roman, care va avea loc în martie, ca pregătire pentru Sinodul Tineretului al papei Francisc a declarat site-ul 20 min.ch .
Controversatul Consiliu Pontifical pentru Cultură a cerut în mod explicit delegați care erau "critici față de Biserică" și "care sunt atei".
Unul dintre ei este Jonas Feldmann, de 25 de ani, un catolic non-practicant care se opune doctrinei catolice și este activ în Partidul Verde care este pro-avort, pro-homosexual, anti-familie și pro-eutanasie. El îi va spune lui Francisc că nu dorește să fie membru al unei instituții care "discriminează iubirea homosexuală."
Un alt delegat este jurnalistul Sandro Bucher, în vârstă de 25 de ani, membru a cel puțin cinci organizații anti-bisericești. Bucher consideră Biserica un "dușman al progresului" și îi va spune lui Francisc "să anuleze prejudiciul pe care Biserica Catolică îl crează."
Cel de-al treilea delegat este Medea Sarbach, în vârstă de 23 de ani, studentă la teologie. Ea se descrie ca un practicant catolic. Dacă îl întâlnește pe Francisc, îi va spune "buenos díaș" sau "buenas tardes".
Ceea ce Sinodul Tineretului a învățat deja Biserica: Tinerii catolicii normali nu au loc în Vaticanul Francisc.

Imagine: © korea.net, CC BY-SA, #newsRsgzhixijl
ro.news a menționat acest post în Francisc lingușeste falsul "tineret" de stînga.