Nyelv
Kattintások
300
hu.news 1

Boldog 10. születésnapot, Gloria.tv!

Tíz éve, 2007 őszén megalakult a világszerte ismert Gloria.tv katolikus videómegosztó- és hírportál. Az egyik első hír bemutatta, ahogy a bécsi abortusz pártiak megtámadták a békésen imádkozó abortusz elleni tömeget. Ez a videó megakadályozta azt a politikai tervet, hogy kisebb "ütközőzónákat" hozzanak létre az abortusz klinikák körül, valamint a videóanyagon beazonosították és elítélték az egyik támadót.

Azóta a Gloria.tv a legnagyobb katolikus közösségi hálózattá nőtte ki magát. A Gloria.tv egy alacsony költségvetésű kezdeményezés, nincsenek fizetett tagjai. Ettől független azonban egyre nőnek a költségeink. 2017-ben egyedül a szervereink fenntartásának az ára elérte a 20,000 dollárt (5,3 millió forint). A Gloria.tv 10. születésnapja végén még mindig 10.000 dollárra van szükségünk, hogy veszteség nélkül fejezzük be az évet.

Az elmúlt évtizedben ritkán kértünk pénzügyi segítséget. Ma azonban ettől a születésnapi vagy adventi ajándéktól, adománytól függünk. Adakozási segítséget kérünk, hogy tovább bővülhessen a Gloria.tv családja.

Itt adományozhat

#newsVbzbpcjjme
Írjon hozzászólást