Nyelv
Kattintások
285
hu.news

Az egyházkerület a "hűséget" tanítja a halálos bűnnek

A torinói egyházkerület a "hűségről" fog órákat tartani a meleg pároknak a nagyböjt alatt - írja a La Stampa.

Az imént említett óra február 24-én/25-én lesz megrendezve a Bölcsesség Leányai kolostorában. Gianluca Carrega atya, aki a "homoszexuálisok pásztori gondozásáért" felelős, nem tagadta azt, hogy a dupla szobákat azoknak a homoszexuálisoknak ajánlják fel, akik természetellenes paráználkodást akarnak végezni a kolostorban.

Carrega a következőt mondta: "Azt akarjuk ezzel elmondani a homoszexuálisoknak, hogy ők is megérdemlik a hűséget." Az Evangélium szerint Carrega "hűsége" gyakorlatilag a halálos bűnnel való hűség. Carrega az Újtestamentumról tanít a Torinóban található teológiai fakultáson.

A nagyböjti előadásokat Pino Piva jezsuita atya fogja tartani. Ő fog beszélni a "hűség és a szeretet értékéről a bibliai üzenetek fényében." Az egyház eddig még soha nem hozott kapcsolatot a szeretet és a szodómia között.

Carrega továbbá visszaemlékezett, hogy 2017-ben három meghívót kapott meleg pszeudo-esküvőre, míg csak egyet rendes esküvőre. Olaszország 2016 májusában hozta be a meleg pszeudo-házasságot. Carrega szerint "ez a törvény gyümölcsöző volt".

Kép: Duomo di Torino, #newsBjjgpkhwyw
hu.news ezt a bejegyzést a A püspök meleg újsága mérges-ben megemlítette.