Limbă
Vizualizări
18
ro.news

Noua recomandare a UE amenință platformele de încărcare precum Gloria.tv

La 1 martie, Uniunea Europeană a publicat o "Recomandare privind măsurile de abordare eficientă a conținutului online ilegal". Printre conținuturile ilegale documentul se citează încălcările drepturilor de autor sau "discursul de ură."

Uniunea Europeană se așteaptă ca platformele online, chiar și cele mici, să utilizeze filtrele de uploadare. Gloria.tv este afectată de recomandare. Am anticipat acest lucru și, prin urmare, am încorporat un sistem de filtrare începând din mai 2017. A eliminat încălcarea drepturilor de autor de la serverele noastre și verifică toate încărcările noi pentru această problemă. Trebuie să plătim mulți bani pentru acest serviciu. Ultima factură, plătită pe 2 martie, a fost de 1.950 USD.

Atunci, niște prieteni ne-au întrebat dacă astfel de servicii au fost cu adevărat necesare. Acum, știm răspunsul. În plus, litigiile privind drepturile de autor ar fi o cale ușoară pentru dușmanii noștri de a ne încurca în litigii costisitoare.

Plata pentru un filtru este încă mai ieftină decât plata unui avocat. Prin urmare, vă rugăm să vă adresați, pentru a vă contribui la campania noastră online, care încet începe. 40 de persoane au fost dispuse până acum să doneze online. Vă recomandăm să vă alăturați acestui grup de prieteni cu intermediul unei donații.Tu poți face Gloria.tv să fie posibilă.

Vă rugăm să ne ajutați

Imagine: © Andrew Gustar, CC BY-ND, #newsKtzsdxohyp