Clicks195
charisma
11

Út az Antikrisztus (666) rabszolgaságába

Paul Josef Jakobius: Utolsó harc a fény és sötétség között c. könyvéből

Nem túlzás, amit George Orwell a nagy feltűnést keltő „1984” című regényében írt a „Big Brother” („Nagy Testvér”) által figyelt emberekről. Ez vár a közeljövőben a gyanútlan emberekre! A világpolitika kulisszái mögött egy titkos hatalom rejtőzik, amely minden szálat a kezében tart.

Befolyása van a politikára, ellenőrzi a világ pénzügyeit, az energiát, a médiát, és egy ideje már egy „Új Világrendet”, az ún. Novus Ordo Seclorum-ot készíti elő, mégpedig saját elképzelése szerint. Végül egy minden fölött álló világkormányunk lesz, amely mindent kézben tart.

Ez lesz a legnagyobb, világraszóló, irgalmatlan diktatúra, amit az emberiség valaha átélt! Ami eddig elképzelhetetlen volt, ezt a világkormányt a legtökéletesebb ellenőrzés tartja össze.

Aki az egész világon akar uralkodni, annak tökéletesen ellenőriznie kell minden egyént. A Szentírás 2000 éve óv a „Vadállat” emberiségre kiterjedő ellenőrzésétől és hamis prófétáitól. A „vadállat” annak az eljövendő titkos szervezetnek a világuralma, amit ezután fogunk felfedezni, a hamis próféta az az ember, akinek a bibliai száma a 666, akit Antikrisztusként emlegetünk.

Teljes cikk
VeronikaSeele likes this.
A szerzo Franco tabornok megiteleseben, vagy inkabb eliteleseben teved. Keves az olyan ember, meg ha katolikusnak is gondolja magat, aki nem Marx, Engels, Lenin, Frankfurti Iskola koponyege alol bujt elo.