Nyelv
Kattintások
362
hu.news

Álszentség: A püspök megöleli a férfival pszeudo-házasságban álló meleg papot

A veronai Giuseppe Zenti püspök beszédet mondott egy rózsafüzér ima után július 5-én a Selva di Progno plébániában, ahol Giuliano Costalunga a plébános, akiről azt kell tudni, elmenekült, hogy pszeudo-házasságba lépjen egy spanyol férfival. Costalunga jelen volt a templomban.

Zenti püspök kiemelte, hogy Costalunga nem volt hűséges pap, gyakran hosszú időre eltűnt anélkül, hogy bárkinek is szólt volna arról, hova megy. Akkor volt hajlandó válaszolni a püspöknek, amikor felfüggesztették a fizetését, ekkor mondta el, hogy egy meleg pszeudo-házasságba akar lépni.

A püspök azt is elmondta a hívőknek, hogy Costalunga hazudott, amikor kikérték tőle azokat a pletykákat, miszerint egy Pablo nevezetű férfival él együtt, aki a szeretője. Costalunga válasza az volt, hogy megfenyegette a püspököt azzal, hogy "rágalom" végett bepereli.

A püspök azt mondta; "Nincs jogom ítélkezni" (akkor miért teszi ezt Ferenc pápa mindig?). Azonban Zenti püspök megvédte a házasságot és azt mondta, a meleg pszeudo-házasság nem Isten akarata.

Azonban minden előzőleg mondott érvet megsemmisített, amikor a szentbeszéde végén azt mondta Costalungának, hogy "Utadat folytasd szabadon".

A szentbeszéd után, az újságírók és TV kamerák láttára Zenti püspök megölelte az álszent, csaló néhai papot.

#newsPrkjytvewc