Clicks488
hu.news
2

"Felforgató meleg hálózat az egyházon belül"

Az elismert holland pszichológus, Gerard van den Aardweg figyelmeztetett a közelgő "homo-zsarnokságról".

A Rome Life Forum lapnak beszélve Aardweg elmagyarázta, hogy a homoszexualitás neurotikus, ami csakis kizárólag a szexről és a kemény világról szól, amit még ellenségeinknek sem kívánnánk;

"Ne higgyenek a propagandának, ami azt terjeszti, hogy nemes, hűséges, szerető meleg "házasságok" jönnek létre a katolikusok között. Mindez csak egy trükk, amivel próbálják eladni a meleg szexet."

Aardweg továbbá észrevette, hogy a meleg propaganda már az egyházi dokumentumokban is megtalálható. Az 1970-es évek óta tartalmazzák a vatikáni dokumentumok az "így született" meleg propagandát.

Továbbá az "együttérzés retorikáját" is kritizálja a pszichológus, valamint a "homoszexuális emberek drámai módon való áldozati ábrázolását", ami a katolikus egyház Katekizmusában található; "ez a meleg propaganda túldramatizációjának alapanyaga."

A végső lépés pedig az, amit ő csak "nyafogó stílusnak" hív. "Ez az, amikor olyan környezetet hoznak létre, hogy a homoszexuális tevékenységek ellen való tiltakozás már-már keresztényellenesnek érződik".

Aardweg továbbá felhívta a figyelmet arra, hogy az 1950-es évek óta a szeminaristák és a papok aránytalanul magas százaléka homoszexuális.

"Felforgató meleg hálózat működik az egyházon belül, még a felsőbb rétegekben is, azzal a céllal, hogy normalizálják a homoszexualitást."

Kép: Gerard van den Aardweg, © Steve Jalsevac / LifeSiteNews, #newsWbcblqbidq
T.Éva
Minket nem árvíz,tüzes nyilak,hüllők áradata ér fenyítésként,hanem az Iszlám robbantásai,erőszakossága és minden ami ér manapság ezzel kapcsolatban bennünket.Meg kellene térni a világnak.Én bízom benne.
T.Éva
Ez a gonosznak egy nagyon sikeres behatolási területe,nagyon nagy mértékben,és egyre jobban átszövi a világot.Nagy megosztottságot okoz.Pedig aki olvassa a Szentírást,tudhatja,hogy ez nem Isten terve ,ez mástól jön.Legyünk toleránsak?Fogadjuk el?Akkor,ha nem mondjuk ki,hogy ez rossz,cinkosok vagyunk.Mint keresztény is azt mondom,ez nem jó,nem Istentől való.Gyűlölni,megvetni nem szabad ezeket az …More
Ez a gonosznak egy nagyon sikeres behatolási területe,nagyon nagy mértékben,és egyre jobban átszövi a világot.Nagy megosztottságot okoz.Pedig aki olvassa a Szentírást,tudhatja,hogy ez nem Isten terve ,ez mástól jön.Legyünk toleránsak?Fogadjuk el?Akkor,ha nem mondjuk ki,hogy ez rossz,cinkosok vagyunk.Mint keresztény is azt mondom,ez nem jó,nem Istentől való.Gyűlölni,megvetni nem szabad ezeket az embereket,viszont kell imádkozni a gyógyulásukért és szabadulásukért.Hogy lesz a fiatalokra nézve visszatartó ereje,ha senki nem mondja,hogy igenis ez nem jó így.