Clicks18
ms.news

Great Salvini Berdoa Kepada Our Lady, Kardinal Pro-Gay, Parolin Tersinggung

"Pada pendapat saya, politik boleh berbelah, tetapi Tuhan milik kita semua. Berdoa bersendirian dengan Tuhan lazimnya tindakan yang sangat berbahaya."

Kardinal Parolin, pro-gay Setiausaha Negeri Vatican, berkata demikian selepas Timbalan Perdana Menteri Itali, Matteo Salvini bertindakberdoa di depan Our Lady ketika berada di Milan.

Parolin berkata dalam bahasa Rom "Feast of the Peoples", suatu aktiviti yang dianjurkan oleh yntj sebagai media yang menyebar propaganda mass-imigrasi. Pada masa yang sama, program March for Life yang diadakan di Rome, diabaikan oleh Gereja Francis.

Bukan semuanya salah Salvini di mana Parti Vatican menggalakkan pengguguran, mass-imigrasi, perkahwinan gay, euthanasia, dan kembali kepada era barbarisme, daripada meluangkan masa berdoa di depan Our Lady.

Balas Salvini kepada Parolin melalui La7 TV:

"Says merupakan Christian terakhir yang baik: saya seorang pencerai, saya pendosa, saya suka bersumpah, saya menghadiri mass tiga kali setahun. Namun saya memilih untuk mempertahankan sejarah kita, kewujudan sekolah-sekolah Katholik."

Tambahan pula: "Jika saya percaya akan Tuhan dan mendoakan perlindungan Mary, adakah kelakuan ini menjejaskan orang lain?"

#newsUujlvoqxkt