Clicks274
hu.news
4

A Kúria bíboros törvényt szeg, hogy segítsen a törvényszegőkön

Konrad Krajewski, a pápai alamizsnás május 11-én szabályt szegett, hogy visszaállítsa az elektromosságot nagyjából 500 illegális bevándorlónak, akik kommunisták segítségével 2013 óta elfoglalták az állam tulajdonában lévő Spin Time Labs római épületét.

Krajewski szerint a bűne egy könnyes "kétségbeesési gesztus".

Május 6-án az elektromosság szolgáltató megszüntette az áramellátást, mivel az illegális bevándorlók összesen több mint 300.000 eurónyi tartozást halmoztak fel.

A cuenoi vasárnapi gyülekezeten Matteo Salvini, Olaszország népszerű belügyminisztere elmondta, hogy reméli, Krajewski kifizeti az adósságot és segít a szegény olasz családokon.

"Jó lenne mindenkin segíteni, nem csak azokon, akik elfoglalnak egy épületet és törvényt szegnek".

A Spin Time Labs épüet mostani képe lent található

#newsSccqsfrtol

O. Karoly
Hozzászolásom nem fenyegetés ( ahhoz ebben az ügyben nekem nincs felhatalmazásom) hanem mint a fogalmazásból is egyértelműen olvasható: egy egyszerű megállapítás. Azaz figyelmeztetés az esetleges egyetértőknek. Mintegy baráti a válonveregetés, hogy vigyáz jön a búsz! Nem bölcs mindjárt eltörni az állát annak aki köszöni akar.
charisma
@O. Karoly nem menekültek, hanem ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK. Nem lakók, hanem épületfoglalók. A pápai alamizsnás szándéka érthető, tette -a földi törvények alapján- büntetendő. Ha nem védné a vatikáni státusz, valszeg már lecsukták volna. Ennyi árnyalás szükséges a hírhez, nem pedig halálos bűnnel fenyegetni egy komment íróját.
manka likes this.
Minden rosszban van valami jó: ez a fordítás csapnivaló és maga a hír fájdalmas, de legalább jót nevettem A gonosz még ennyit sem érdemel... “akik Istent szeretik, azoknak minden a javukra válik”
O. Karoly likes this.
O. Karoly
Hirek szerint 300 menekültböl kb. 100 gyermek. Ezért ezen komment írója ezért a véleményéért tudja-nem tudja, halálos bűnben van.