Nyelv
Kattintások
272
hu.news

Megerősítve: A modellkedő, férfi színész a melegpárti bíboros lakásában élt

A newarki Joseph Tobin bíboros bevallotta George Neumayr (spectator.org, November 15) újságírónak, hogy a 36 éves Francesco Castiglione olasz színész "átmenetileg" vele élt Newarkban azzal az indokkal, hogy Castiglione "nyelvórákat vett".

Megkérdezték, hogy a bíboros mégis miért ad ingyen lakhatást véletlenszerűen egy diáknak, Tobin erre nem tudott választ adni. Neumayr a baltimore-i Inner Harbor Marriott Hotelben kapta el Tobint, aki az amerikai püspöki konferencia miatt tartózkodott ott.

Neumayr szerint Castiglionének lehetett célozva Tobin egy hírhedt februári tweetje, amelyben a következőt írta egy ismeretlen személynek: "Jó éjszakát, baba. Szeretlek!". Tobin azt mondta, hogy a később kitörölt üzenetet az egyik testvérének szánta.

A dibertiec.com szerint Castiglione 2018-ban vett angol órákat a katolikus Seton Hall egyetemen, amely partneri kapcsolatban áll a newarki egyházmegyével.

Tobin 1997 és 2012 között élt Rómában. Castiglione Németországban született, de 12 éves korában visszaköltöztek Szicíliába. Ő játssza a főszerepet a vatikáni dokumentumfilmben, ami Keresztelő Szent Jánosról szól.

#newsFpnaswcoyg
Írjon hozzászólást