Clicks513
hu.news
1

Ferenc pápa az ördöggel űzi el a meleg ördögöt

A máltai Charles Scicluna érseket kritizálják, amiért a homoszexualitás bűnét népszerűsíti - írja az NCRegister.com március 17-én.

Kevin Schembri atya azt mondta a Málta TV-ben, hogy a meleg bűnt "Isten hozta létre, terve része volt", a homoszexuálisoknak pedig "nem kell változni", mert ezzel "ártanak maguknak", a homoszexuális paráználkodás pedig olyan "jó", mint a házasságbeli szerelem.

A műsor eredetileg Sciclunát hívta meg, aki maga helyett beküldte Schembrit, mondván "ő nagyon jó azon kérdések megválaszolásában, amelyeket kérdezni akarnak".

Sciclunát Ferenc pápa választotta ki saját kezével, hogy nyomozzon a chilei, valamint egyéb klérusok homoszexuális bántalmazásai ügyeiben.

Engedélyezi, hogy a meleg pszeudo-házasságot támogatók találkozókat tartsanak az egyházban. 2014-ben Scicluna szentáldozást tartott, miközben egy meleg zászló volt az asztal fölött.

Kép: Charles Scicluna, © Mazur/catholicnews.org.uk, CC BY-SA, #newsIksxrqeona
lowoa
“Így például, Paul Kramer atya, a fatimai jelenések szakértője, aki egészen odáig ment, hogy nyilvánosan felszólalt Ferenc pápa lemondásáért – követve Belarmino Szent Róbert, Szent Alfonso María de Liguori, Szent Antal és III. Ince pápa doktrínáját, akik azt tanították, hogy amikor megmutatkozik, hogy egy pápa eretnek, akkor automatikusan elveszíti a pápai címét, mivel többé nem mondható …More
“Így például, Paul Kramer atya, a fatimai jelenések szakértője, aki egészen odáig ment, hogy nyilvánosan felszólalt Ferenc pápa lemondásáért – követve Belarmino Szent Róbert, Szent Alfonso María de Liguori, Szent Antal és III. Ince pápa doktrínáját, akik azt tanították, hogy amikor megmutatkozik, hogy egy pápa eretnek, akkor automatikusan elveszíti a pápai címét, mivel többé nem mondható katolikusnak: „Aki nem tag, az nem lehet vezető.” Assisi Szent Ferenc, akinek Ferenc pápa a nevét viseli, előre megmondta, hogy jön majd egy pápa, akit „nem kanonikus úton választanak meg”, és aki „nem valódi pásztor lesz, hanem az Egyház lerombolója”.” (Alberto Villasana)