Clicks774
hu.news
6

A bántalmazási kamu nyílt üldözéssé vált: Az ártatlan Pell bíborost szerdán zárják börtönbe

A hamisan elítélt George Pell bíboros őrizetben marad a szerdai fellebbezésig.

Pellt valószínűleg egy nappal a meghallgatás után valószínűleg bebörtönzik - jelentette le a TheAge.com.au.

A tárgyalások során végig megtartotta ártatlanságát.

Rengeteg bizonyíték van arra, hogy Pell nem követte el ezeket a bűnöket.

Minden szemtanú megerősítette, hogy a melbourne-i székesegyház sekrestyéjében vasárnap nem bántalmazhatta mise után a gyerekeket, a hozzá közeli emberek is elmondták, hogy nem történt ilyen. Ám ez nem számít.

Pell hazug vádlója megkérte a médiát, hogy "ne fedjék fel a kilétét".

A Vatikán február 26-án publikált egy nyilatkozatot, ahol "hatalmas tiszteletet" adnak a (korrupt) ausztrál igazságszolgáltató hatóságnak, viszont várják a fellebbezés eredményét.

Kép: George Pell, © Mazur/catholicnews.org.uk, CC BY-SA, #newsXqdscnjhpr
Az Australian Heraldban olvastam, olyan aljas es abszurd ragalom az egesz, hogy forog gyomrom. A katolikus visszavagas kegyetlen lesz a satani erok szamara. Nem fogjak meguszni. A papi szolgalattol valo felmentes a provokacioktol vedi meg a biborost es az egyhazat.
charisma
A Vatikán "hatalmas tisztelete" jeléül egyben eltiltotta a bíborost a papi szolgálattól:
www.magyarkurir.hu/hirek/a-szentszek-meg…
És még ennek nincsen vége zűrzavar uralkodik az egyházban és zűrzavar oka maga a sátán aki nagyon támadja a katolikus egyházat és elsődleges célja el pusztítani ami nem sikerül sohasem
charisma likes this.
Katolikus Egyház Katekizmusa (KEK) is beszél, s amely megelőzi Krisztus második eljövetelét. KEK 675: Krisztus eljövetele előtt az Egyháznak át kell mennie egy utolsó próbatételen, mely sokak hitét meg fogja ingatni.[639] Az üldözés, mely kíséri az Egyház földi zarándokútját,archiv.katolikus.hu/kek/kek00624.html fölfedi a „gonoszság misztériumát” egy vallási megtévesztés formájában, mely az …More
Katolikus Egyház Katekizmusa (KEK) is beszél, s amely megelőzi Krisztus második eljövetelét. KEK 675: Krisztus eljövetele előtt az Egyháznak át kell mennie egy utolsó próbatételen, mely sokak hitét meg fogja ingatni.[639] Az üldözés, mely kíséri az Egyház földi zarándokútját,archiv.katolikus.hu/kek/kek00624.html fölfedi a „gonoszság misztériumát” egy vallási megtévesztés formájában, mely az embereknek problémáik látszólagos megoldását kínálja föl cserében azért, hogy elpártolnak az igazságtól. A legnagyobb vallási megtévesztés az Antikrisztusé, azaz egy ál-messianizmusé, amelyben az ember önmagát dicsőíti Isten és az Ő testben eljött Messiása helyett.”

Ugyanerről a Tesszalonikiekhez írt második levél is beszél: „Urunk, Jézus Krisztus eljövetele és a hozzá való gyülekezésünk dolgában kérünk titeket, testvérek, ne tántorodjatok el egyhamar józan felfogásotoktól, és ne riasszon meg titeket semmiféle lélek, sem beszéd, sem állítólag tőlünk küldött levél, mintha az Úr napja már közel volna. Semmiképp se ámítson el titeket senki, mert előbb az elpártolásnak kell bekövetkeznie, és meg kell jelennie a bűn emberének, a kárhozat fiának, aki ellenszegül, és önmagát föléje helyezi mindannak, amit Istennek vagy isteni tiszteletre méltónak nevezünk, beül Isten templomába, és úgy mutogatja magát, mintha Isten volna” (2 Tesz 2,1-4)
One more comment from Zsadányi Sándor
Mindszenty biboros urat ugyanez a kommunista szabadkomuves rotary klubos tarsasag valuta rejtegetessel, uzerkedessel vadolta. Akkor meg nem volt az iszlam pedofilia es pokygamia bevezetesehez szukseg a katolikys papok ellen hamis aldozatokat , birokat megvasarolni. Michael Vorris mar a papat vadolta meg, hogy fedezi ezeket az ugyeket. A kedves rotary klubbos szabadkomuves kommunistaknak, …More
Mindszenty biboros urat ugyanez a kommunista szabadkomuves rotary klubos tarsasag valuta rejtegetessel, uzerkedessel vadolta. Akkor meg nem volt az iszlam pedofilia es pokygamia bevezetesehez szukseg a katolikys papok ellen hamis aldozatokat , birokat megvasarolni. Michael Vorris mar a papat vadolta meg, hogy fedezi ezeket az ugyeket. A kedves rotary klubbos szabadkomuves kommunistaknak, globalistaknak a nagy joitekonysagi koncertezesuk es jatszoter epitese mellett fo celjuk a papa letartoztatasa, erre a katolikus media is bele ad apait anyait, sot meg itt is bologatnak hozza es elhisznek mindent. Aki ezt elhiszi az Mindszenty biborosrol is elhitte volna, hogy valutaval uzerkedik. Nem jol olvassak az aki nincs ellenunk az velunk van ipsissima verba-t, ugyanis ebben az is benne van, hogy aki ellenunk van, az nincs velunk. Mar lebukott a globalista szabadkomuves Mindszentyt gyalazo es agyba fobe vero banda, amikor nehany perce az allitottak ez a fajta bun a katolikus egyhazban globalis fenomenon. Hazugsag. Africa, Azsia es Del-Amerika , Kelet-Europa tiszta. Bar Del-Amerikaban eleg sok a palesztin lakossag nehol 6-7 %., nemsokara szukseg kesz pedophila vadakra a katolikus papok ellen. Nem ismert adat, az American thinker-ben olvastam. Pell biboros penzugyi tanacsadoja a Papanak, a hajtovadaszat valodi celja egyertelmu.