francesco69

Ferenc pápa: Az egyháznak meg kell adnia magát "a közös emberiségünknek"

Ferenc egyre jobban kimutatja, hogy a globális hatolom cselédje.

Ferenc pápa: Az egyháznak meg kell adnia magát "a közös emberiségünknek"

Krisztus nem adta meg magát csak az Atyának!

Mi lett Marx bíboros nagy bántalmazási tanulmányának az eredménye? Semmi

Sajnos egy bántalmazás is nagy sebet üt az egyházban, de természetes, hogy ezek a számok hazugságokra és nyílt egyházellenességre vallanak. Marx pedig nem az egyház sebeit gyógyítja, hanem még inkább megsebesíti, mert célja az egyház elpusztítása. Marx nyíltan hitetlen, szabadkőműves Krisztus és az egyházát gyűlölő bíboros. Nevében és tetteiben méltó nemzettársa Karl Marx-hoz.

A nő megtámadása Ferenc pápa számára a legnagyobb média esemény 2019-ben

Adja Isten, hogy lelépjen.

Raúl Vera püspök homoszex misét ünnepel

Meddig süllyednek még a mocsokban??? Itt derül ki, hogy az egyházban számtalan alkalmatlan emberből lesz püspök, mert nem a munka és imádság az ami számít a kinevezésben, hanem az alkalmazkodó természet és a csúszós nyelv, hogy finom legyek. 35 év a korhatár a püspökszentelésnél, vagy 10 év szolgálati idő, ami nagyon csekély. nyugodtan lehetne 25 éves szolgálati időre, az életkort 50 évre emelni.…More
Meddig süllyednek még a mocsokban??? Itt derül ki, hogy az egyházban számtalan alkalmatlan emberből lesz püspök, mert nem a munka és imádság az ami számít a kinevezésben, hanem az alkalmazkodó természet és a csúszós nyelv, hogy finom legyek. 35 év a korhatár a püspökszentelésnél, vagy 10 év szolgálati idő, ami nagyon csekély. nyugodtan lehetne 25 éves szolgálati időre, az életkort 50 évre emelni. Aki ez idő alatt becsületes, dolgok és hitelesnek bizonyul azokból püspököket választani. Nagyon sok próbának kitenni őket, vidéki lelkipásztorkodás, betegek, szegények gondozása, missziók, a szegénység megtapasztalása, kétkezi munka, mert nem szeretnek és nem is tudnak dolgozni. A látszat mentalitás a minden szükségre való érzékenykedés, de az életvitelük a luxust célozza meg. A bor iszik és vizet prédikál eset jellemző a felső klérusra. Vannak kivételek, de azok nagyon ritkák.

Gänswein ellentmond Sarah bíborosnak: Benedek "soha sem" látta a könyvet

Gänswein egy igazi karrierista, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy bíboros legyen majd. Az ilyen ember soha senkit nem szeret és nem tisztel teljes szívből, mindig csak annyira, amennyire az érdeke megkívánja. A Vatikánban számtalan ilyen ember egyengeti a karrierjét minden gátlás nélkül. Sajnos ez nem új jelenség, mindig is volt, van és lesz, csak az a kérdés, hogy az erre illetékes …More
Gänswein egy igazi karrierista, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy bíboros legyen majd. Az ilyen ember soha senkit nem szeret és nem tisztel teljes szívből, mindig csak annyira, amennyire az érdeke megkívánja. A Vatikánban számtalan ilyen ember egyengeti a karrierjét minden gátlás nélkül. Sajnos ez nem új jelenség, mindig is volt, van és lesz, csak az a kérdés, hogy az erre illetékes személy mennyire tudja, akarja ezt visszaszorítani. Ferenc biztos nem, mert ő szereti ha hízelkednek neki és szüksége van besúgókra. Sajnos ez az egyházmegyékre is jellemző, a középszerű püspökök igénylik az ilyen munkatársakat.

Müller: Benedek nem "emeritus pápa", hanem "emeritus püspök"

Úgy látszik, hogy Müller is beszél összevissza, ha úgy látja hogy Ferenctől remélhet valamit, akkor óvatos, ha nem akkor kritikus. Sajnos az álláspontja Müllernek egyre zavarosabb. Dönteni kell neki és kíméletlenül ki kell jelentenie, amit persze tud, hogy Ferenc eretnek és szerintem hitetlen is, vagy valami nagyon érdekes hite van, ha van.

Ferenc pápa élvezi a cirkuszi műsort (videó)

Az emberi lélek szennyezése ellen nem harcol Ferenc, akinek ez lenne a kötelessége, sőt Ő maga az aki szennyez, a kétértelműségével, hazugságaival.

Idős pap: A flamenco táncom segít, hogy élvezzük a misét

Idióta:((

A német püspök jobban tudja Krisztusnál: "Igazságtalan kihagyni" a nőket a felszentelésből

Sajnos Németországban nagyon jól sikerült a protestantizmus, a nácizmus, a kapitalizmus, a liberalizmus, a genderizmus, a kereszténységből és főleg a katolicizmusból nem sok minden maradt.

A vatikáni újságírók megindokolják Ferenc pápa kirohanását

Nem felelne meg, meg most sem felel meg a hivatásának, de az egész környezete sem.

Ferenc pápa megkérte a futball menedzsert, hogy ne vessen keresztet (videó)

Sajnos ez a Ferenc indulatokat vált ki az emberből, pedig nem szabadna, hogy felzaklasson bennünket. Bízom benne, hogy ez az ember megfeledkezik Ferencről és Krisztusra gondol és keresztet vet ismét.

Családi karácsonyi kártya: Utcai ruhát viselő bíboros és püspök a három kutyájukkal

Ezekre még a kutyámat sem bíznám, nem még a híveket, szerencsétlen három kutyus.

A pap rolleren hagyja el a szentesti misét (videó)

Ennek a papnak ebben a rollerezésben ki is fulladt a karácsonyi üzenet. Tőle még a betlehemi számár és ökör is nagyobb hittel és okossággal rendelkezett.

Ferenc pápa karácsonyi koncertjén volt Pachamama Katekézis is(videó)

A Sátán zombijai.

A Valle de los Caídos priorja elhagyja a papságot

Ez a hitvesztés ennek a szerencsétlen papnak nem most kezdődött, talán nem is volt, csak karrierépítő "hite" volt.

A vatikáni újságírók megindokolják Ferenc pápa kirohanását

Ferenc egy "beteg" ember, türelmetlen, ideges, összezavarodott, a saját indentitását elveszített pap, aki azt sem tudja, hogy mi a küldetése. Ez már szörnyű!!!!
francesco69

Paglia érsek "megfogná az eutanáziát választott emberek kezét"

Ezek a bíborosok, érsekek, püspökök, hogy tanulták, élték meg a kereszténységüket, hol szocializálódtak krisztusivá? Meleg házasság, eutanázia, bálványimádás, Krisztus relativizálása, lassan teljesen mindegy nekik, hogy Jézus, vagy Buddha, vagy Mohamed, vagy az Andok gyilkos istenei. Ezeket az embereket el kell az Egyházból távolítani, becsukni előttük a székesegyházak, templomok ajtajait. Nem …More
Ezek a bíborosok, érsekek, püspökök, hogy tanulták, élték meg a kereszténységüket, hol szocializálódtak krisztusivá? Meleg házasság, eutanázia, bálványimádás, Krisztus relativizálása, lassan teljesen mindegy nekik, hogy Jézus, vagy Buddha, vagy Mohamed, vagy az Andok gyilkos istenei. Ezeket az embereket el kell az Egyházból távolítani, becsukni előttük a székesegyházak, templomok ajtajait. Nem szabad megengedni, hogy ők a keresztényeket elidegenítsék Krisztustól, őket kell kizárni a közösségből. Nagy hiba a püspököknek adott világias hatalom, címek, megkülönböztetett figyelem, túlzott elismerés, pénz, befolyás. A püspök tiszteletének oka a Krisztussal való bensőséges élet, ami példa a többi papnak és hívőnek. Atyai szeretet, feddés és megbocsátás, amivel tanúsitja, hogy Krisztusban és Benne él.
francesco69

Németország: A papok által vezetett plébániák "kivételek" közé kerülnek

Kyrie eleison
francesco69

A német püspök "el tud képzelni" papnőket

Régtől kétségeim vannak a püspök kinevezésekkel kapcsolatban, nem Krisztusnak alkalmas embereket keresik, hanem a világ számára alkalmasokat.