Clicks78
ro.news
1

Episcopul Schneider explică de ce Vaticanul își propune să distrugă Biserica

Biserica s-a adaptat la protestantism încă de la conciliul Vatican II, a declarat episcopul Athanasius Schneider pentru Gloria.tv (videoclipul german de mai jos).

El observă că majoritatea grupurilor protestante din lume s-au convertit la ideologia de gen, la avort și la neo-păgânism, lăsând astfel foarte puțîn din creștinism.

Pentru Schneider, este clar că Biserica Sinodului va împărtăși soarta protestantismului liberal. În mod uimitor, el explică faptul că birocrațîi Vaticanului sunt conștienți de acest lucru și știu exact ce fac:

„Acest lucru este planificat și constituie implementarea unei ideologii concepute cu precizie pentru a adapta credința creștină la această lume”, declară Schneider. El prezintă două posibile explicații pentru acest modus operandi al Vaticanului.

Primul: birocrații Vaticanului și-au pierdut credința. Prin urmare, vor să se adapteze la lume și la „valorile” secularizate. Au alungat credința și s-au prezentat numai în exterior că episcopi și cardinali.

A doua explicație este că birocrații bisericii nu acționează din convingere, ci din carierism pentru a obține avantaje personale, funcții și titluri.

#newsNmwqkyrlgc

mateipa
Simplu, clar si la obiect.