Clicks142
charisma

Az ENSZ és a gender ideológia: Az aktivisták által az elkövetkezendő években használandó nyomvonal lefektetése

(LifeSiteNews) - A totalitarizmus egyik legfontosabb eleme, hogy az állami ortodoxiától eltérőket megbüntetik. Ahogy az egyik összefoglaló megfogalmazza: „Minden kötelező, ami nem tilos”.

Ezt látjuk az LMBT mozgalom esetében. Az azonos neműek esküvője nem csak az azonos nemű pároknak szól - rá akarják kényszeríteni a keresztény virágüzleteket és pékeket, hogy segítsenek nekik ünnepelni. Nekik nem elég, ha megváltoztatják a névmásaikat, vagy ha a kormány is játszik velük együtt és elismeri őket - azt akarják, hogy te és mindenki más is megerősítse őket.

Láthatjuk, hogyan játszódik ez az Egyesült Királyságban, ahol fiatal anyukákat keresett fel a rendőrség, mert azok nem értettek egyet a transz ideológiával a közösségi médiában, apukákat hallgattak ki, mert vicceket tweeteltek a transzneműségről, és egy építőmunkást megbírságoltak csak azért, mert kinevetett egy biológiai férfit, aki nőnek próbálta kiadni magát. Bármennyire is nevetségesek az új, transzba öltözött főuraink, soha, de soha nem szabad nevetnünk [rajtuk].

A C-Fam nemrég egy másik baljós fejleményről is beszámolt. Az ENSZ főtitkára egy új jelentést terjesztett a Közgyűlés elé, amelyben „büntetőjogi szankciókat követel mindazokkal szemben, akik kritizálják a gender elméletet, a szexuális irányultságot, a gender identitást, sőt még a szexualitás nevelést is”. Ahogy a C-Fam jelentése megjegyzi:

A szeptemberi jelentés, melyet az Emberi Jogi Tanács égisze alatt tevékenykedő Victor Madrigal-Borloz független szakértő készített, azt állítja, hogy a homoszexuálisok, transzneműek által elért emberi jogi vívmányok ellen jelentős „ellenhatás” tapasztalható, és hogy ez az ellenhatás erőszakkal fenyeget, és erőszakos cselekményt követ el ezen személyek ellen.

Madrigal-Borloz megjegyzi, hogy ez az ellenhatás az „ultrakonzervatív politikai vezetők és vallási csoportok meredeken növekvő számából ered, akik arra használják platformjaikat, hogy a fanatizmust támogassák, dehumanizálják a személyeket... és elősegítsék a megbélyegzést és az intoleranciát saját választóik körében.”

Madrigal-Borloz idéz egy jelentést, amely azt állítja, hogy az Egyesült Államokból származó „gender-ellenes” csoportok 2008 és 2013 között 6,2 milliárd dollárt gyűjtöttek össze, és ezek a csoportok 1 milliárd dollárt irányítottak át világszerte az LMBT-jogok térnyerése elleni küzdelemre. A jelentés a Philanthropy Project-től származik, ami baloldali alapítványok koalíciója, melyek közül kettő - a Ford Foundation és az Arcus Foundation - összesen 14,7 milliárd dollárt kezel. A jelentésükben említett vezető „gender-ellenes” csoport a Nemzetközi Házassági Szervezet, amely 2019-ben mindössze 247 000 dollárt gyűjtött össze.


Nem meglepő módon Madrigal-Borloz a Katolikus Egyházat említi különösen kirívó fenyegetésként, mondván, hogy az egyháznak az életről és családról szóló tanításai - melyekkel az ortodox keresztények világszerte egyetértenek - az emberi jogok megsértését jelentik. Példaként arra, hogy ezek a nézetek hogyan kerülnek be a törvénybe, a női sportokat védő amerikai törvényhozást hozza fel.

Válaszul Madrigal-Borlox felszólította az ENSZ tagállamokat, hogy „tegyenek határozott és összehangolt lépéseket a kirekesztő gyakorlatok ellen, melyek a nemzetközi, regionális és nemzeti emberi jogi és nemek közötti esélyegyenlőségi keretrendszerek aláaknázásával fenyegetnek”.

Madrigal-Borloz röviden így ír erről: „a nemzetközi emberi jogi joggal nem összhangban lévő kirekesztő gyakorlatokat ennek megfelelően kell kezelni, többek között ... a gyűlöletbeszéd és a gyűlölet-bűncselekmények jogi keretrendszere alá helyezve azokat”.

Az ENSZ Közgyűlése jelenleg nem fogadja el a transzgender ideológiát - a nemzetek többsége világszerte elutasítja az azonos neműek „házasságát”, és több olyan ország van, ahol konzervatív nézetet vallanak ezekben a kérdésekben, mint fordítva.

Madrigal-Borloz felhívásait a szexualitás és a család keresztény szemléletének kriminalizálására tehát nem kell figyelembe venni a közbenső időszakban, de ő azt teszi, amiben az LMBT-aktivisták évtizedek óta nagyon eredményesnek bizonyulnak: papír nyomvonalat fektet le, amit az aktivisták az elkövetkező években felhasználhatnak.
Eredeti cikk angol nyelven