Clicks53
ro.news

Catolicii atacați și umiliți un eveniment de rugăciune

Connor Martin (The Libertarian Republic) a documentat modul în care o gloată criminală, în mare parte oameni de culoare, a hărțuit, bătut și agresat catolicii care au apărat o statuie a Sf. Louis în Saint Louis, Missouri.

„Le-am permis să ne scuipe pe noi [care este un risc pentru sănătate], să ne spună nume, să pună degetele pe fața noastră [în timp ce distanța sanitară a fost ordonată], să ne împingă și să fie ostili.”

Un infractor încă neidentificat a turnat un lichid necunoscut pe un bărbat într-o cămașă verde (ilustrat mai sus). În timp ce victima încerca să-și protejeze capul, a fost atacată de un al doilea criminal.

Martin a ajutat la salvarea victimei, dar a fost atacat, lovit cu piciorul și bătut împreună cu un prieten. Ambii au reușit să scape (video de mai jos).

Poliția a fost chemată de șase ori, dar nu s-a prezentat niciodată. Martin este hotărât să facă presiuni și să identifice vinovații.

Duminică, salvatorii au curățat zeci de pentagrame și graffiti de pe statuie. Un preot a binecuvântat-o cu Apă Sfânțită.

#newsFjtdvfaldj