Clicks1
NewsLetters

Повторний заклик до духовної мобілізації США (+ відео)

Дивіться це відео також на:
wistia.com/medias/0t2rc7ipa5
rumble.com/vg816b-27248627.html
cos.tv/videos/play/27552312686056448

ugetube.com/watch/xe3Y8nXTLa2uOeZ

Шановні американці!
Те, що ви зараз переживаєте у зв’язку з фальшивою пандемією, ‒ це вже масова сатанізація та запрограмований геноцид. Інструментом цього є передусім нова мРНК-вакцина, нав’язувана під надзвичайно сильним тиском. Таким чином доходить до порушення Конституції та основних прав людини. Метою є тотальний контроль, спрямований на ліквідацію та самоліквідацію людини, сім’ї і суспільства.

Хто створює цей тиск запланованого геноциду? Хто є відповідальним за організовані злочини проти людства? Це Deep state (Глибинна держава), пов’язана з Deep church (Глибинною церквою). Вони пропихають сатанізм та ліквідують природні моральні принципи і сутність християнства. Сьогодні папський уряд окупує релігійний ошуканець і професійний брехун, архиєретик під багаторазовою анатемою ‒ Бергольйо. Він інтронізував демона Пачамаму і цим узаконив ідолопоклонство ‒ важкий гріх проти Першої Заповіді. Він просуває і содомію, до того ж прямо через легалізацію грішного співжиття содомітів. З цим пов’язана і система викрадання дітей з будь-якої сім’ї під прикриттям т.зв. домашнього насильства. Потім бідних дітей віддають цим збоченцям.

Моральні злочини проти Бога і людства досягли найвищого ступеня. Багато людей вже втратили розум та совість, і настала масова сатанізація не лише певних територій, але майже цілої планети. Люди настільки отуплені системою брехні, що здатні приймати найабсурдніші вигадки. Це проявилося на прикладі фальшивої пандемії і терору з масками, респіраторами, тестуванням та фатально небезпечною вакцинацією. Слава Богу за сміливих лікарів, передусім вірусологів та імунологів, які навіть за ціну переслідування захищають правду і є совістю всього людства.

Більшість християнських лідерів мовчить на ці злочини. До того ж, псевдопапа пропагандою вакцинації проламує бар’єри, щоб сатанинська система якнайшвидше проникла до Церкви та суспільства. Всупереч застереженням чесних і сміливих фахівців, він демагогічно диктує: «Це треба зробити!» Бергольйо навіть страшить, що відмова від вакцинації начебто є гріхом. Він, невіглас у медицині, стверджує, що невакциновані особи, мовляв, загрожують іншим. Де він бере таке нахабство так злочинно брехати?

Кожному католикові повинно бути зрозуміло: Якщо би папа проголошував речі, які суперечать очевидній правді та совісті, ніхто не сміє його слухатися! В теперішній час це стосується Бергольєвої злочинної пропаганди мРНК-вакцини. Крім того, кожна розсудлива людина знає, що за єресі, проголошені Франциском Бергольйо, він накликав на себе анатему ‒ виключення з Церкви згідно з Гал. 1,8-9, отож він є недійсним папою.

І навпаки, слід подякувати колишньому апостольському нунцію в США архиєпископу Карло Марія Вігано, який витривало бореться проти геноцидної вакцинації та цілої системи НСП. Ще у 2018 році він закликав Бергольйо піти у відставку разом з усією гомосексуальною мережею.

В даний час архиєпископ Вігано прийняв участь у саміті під назвою «Правда понад страхом», який відбудеться з 30 квітня до 1 травня. Нехай Бог дасть учасникам саміту Своє благословення та охорону!

Систематичне порушення конституційних прав та моральних принципів відкриває двері до масової сатанізації Америки. Велику роль тут відіграє і мас-медіальний терор, який маніпулює людською психікою. Совість і розум поступово усуваються, а воля паралізується. За сатанізацією стоять ключові особи НСП. Через них діє сила духа брехні та смерті. Америка повинна вигнати цього демона смерті! Умовою є справжня зміна мислення ‒ метаноя (див. Мр. 1,15) і повернення до тих основних християнських принципів, на яких була побудована Америка.

Справжнє покаяння пов’язане з відреченням від системи брехні та з прийняттям основних Божих правд, які стосуються нашого людського існування. Що це означає? Наше існування походить від Бога. Бог вклав до матерії, тобто до земного пороху, Свого Духа. Безсмертним духом ми подібні до Бога. Кожен повинен усвідомити справжній сенс і мету свого життя. Людина є на землі не для того, щоб їсти, пити і будувати якийсь будиночок з карт, яким заміняє вічне життя. Так званий штучний інтелект з різними кіборгами не дасть людині ані моралі, ані любові, а тим більше безсмертя. Трансгуманізм ‒ це великий обман. Людське життя ‒ це коротке випробування. Але воно визначить, якою буде твоя вічність! Визначить, чи ти будеш вічно щасливим у небі, чи безнадійно нещасним у пеклі.

Сатанізм зі своє ідеологією НСП та псевдофілософією трансгуманізму веде до деморалізації, до втрати розуму, совісті, а врешті і волі. Через заплановану вакцинацію, чіпування і редукцію людства він затягує до вічної смерті ‒ до пекла.

Як можливо, що сьогодні брехня і зло досягли таких катастрофічних масштабів?

Це сталося тому, що людина як Боже створіння у своїй фальшивій свободі, тобто в духовній гордості, не хоче підпорядкуватися Божим законам, які є для неї корисними. До того ж, вони є умовою осягнення вічного життя. Людина вірить брехні і таким чином потрапляє у рабство різних залежностей, які ведуть до смерті ‒ дочасної та вічної. Вона помилково вважає Божі Заповіді обмеженням для себе та втратою свободи. Але ці гадані обмеження охороняють нас від дороги брехні та смерті. Корінь усього зла ‒ це отруйне родовище прямо в нас. Воно називається первородний гріх. Тому Ісус закликає: «Зречися себе (свого его)», а на іншому місці: «Хто хотів би спасти свою душу (разом із родовищем зла у ній), той її погубить, а хто погубить свою душу ради Мене та Євангелії, той її спасе». Ісус вимагає від нас втрати нашого его, фальшивого божка, тієї духовної отрути, яка отруює нашу душу і її сили ‒ розум і волю.

Тому основне питання – «Ким для тебе є Ісус?» У твоїй душі або панує Він ‒ твій Бог і Спаситель, або в ній панує гріх і дух брехні. Справжня свобода і справжнє щастя є лише у Христі (пор. Ів. 8,36). Це результат підпорядкування Його заповідям і Його волі. Він за тебе помер на хресті. Він заплатив за все зло, яке ти зробив у своєму житті. Від тебе Він тільки хоче, щоб ти дав Йому гріх і те родовище зла. Решту свого життя йди за Ним дорогою правди. Люби Бога всім серцем, а ближньогояк себе (Мт. 22,37-39).

Через хрещення ми були занурені до Христової смерті, а також отримали нове життя (Рим. 6,3-4). Проблема полягає в тому, що ми цього не усвідомлюємо і не рахуємося з цим в особистому житті. Тому дух брехні, диявол, далі має над нами владу. Треба у Христовій силі щоразу знову опертися дияволу, і він утече від нас (Як. 4,7).

Що стосується кінця історії та другого приходу Христа, то потрібно, щоб ми дуже серйозно рахувалися з ним, а головне ‒ зі своєю смертю.

Візантійський Вселенський Патріархат (ВВП) є голосом волаючого у пустелі. Нещодавно він закликав християн усього світу, щоб на Великдень, 4 квітня, вони потоптали перед храмами маски і співали пісні на прославу славного Христового воскресіння. Патріархат знову, в Божому авторитеті, звертається до усіх щирих американців, щоб у цей критичний час дали Богу обіцянку однієї години молитви щодня. Ісус закликає: «І однієї години не спромоглися ви чувати зо Мною?» (Мт. 26,40).

Патріархат сьогодні повторно закликає Америку до духовної мобілізації. Священики, пастори, ревні християни, засновуйте молитовні сторожі і таким чином створіть Христову народну армію.

Нагадуємо, що молитовна сторожа складається з 23 осіб, які займають усі години дня, плюс одна година спільна – від 20:00 до 21:00. Молитовна група може 1-2 рази на тиждень зібратися і молитися пророчу молитву відповідно до Єзекиїла 37.

Ісус сказав: «Яка користь людині здобути світ увесь, а занапастити свою душу?» (Мр. 8,36). Дорогі християни, як мільйони Христових свідків (мартирес) перед вами, так і ви виступіть за Бога, за правду і за Божі закони. Як і вони, не бійтеся ні переслідування, ні мученицької смерті! І вас стосується Ісусове слово: «Хто своє життя погубить задля Мене, той його знайде» (Мт. 10,39). Ісус сказав: «Я – воскресіння і життя!» (Ів. 11,25).

+ Ілля
Патріарх Візантійського Вселенського (Католицького) Патріархату

+ Методій, ЧСВВр + Тимотей, ЧСВВр
єпископи-секретарі

15.04.2021

Підписатися на розсилку нових публікацій від ВВП

list-manage.com/subscribe?u=bed9f40cf4da3e3582e1ecefc&id=c8496b93c