Clicks527
hu.news
4

Megnagyobbítják Medjugorje szentélyét

Egy csoportnyi építész készül a boszniai Medjugorje [hamis] jelenéseinek szentélye megnagyobbítására - mondta Henryk Hoser érsek, a medjugorjei apostoli követ.

Hoser azt mondta a SarajevoTimes.com oldalnak, hogy "a terv az, hogy megnagyobbítjuk a fennálló helyet a liturgikus ünneplésre", mivel a jelenlegi nyitott tér a medjugorjei plébánia mögött, amit liturgiákra használnak, nem védi meg a hívőket az időjárástól.

Hoser számára fontos, hogy több zarándokot tudjon befogadni Medjugorje.

Kép: Medjugorje, © Sean MacEntee, CC BY, #newsZgfsaaenvz
charisma
@Pflaum , ha voltál ott, akkor tudod miről van szó. Ha nem, akkor meg olyan bővítés-korszerűsítés, ami a zarándokok érdekeit szolgálja - akik egyre többen és többen vannak a liturgikus eseményeken.
Pflaum
Erre mi szükség?
lowoa
Ne csak úgy végezzétek napi teendőiteket, mintha megszokott időket élnétek. A farkas az ajtónál van és a termés beérett. Igen, két nagy igazság van, ami figyelmeteket nem kerülheti el. “A farkas az ajtónál van”, nem mást jelent, mint azt, hogy a gonosz le akarja rombolni Egyházamat és azt hiszi, hogy ez lehetséges. Ő úgy érzi, hogy oly annyira behálózta az emberiséget, hogy egyenesen Egyházamat …More
Ne csak úgy végezzétek napi teendőiteket, mintha megszokott időket élnétek. A farkas az ajtónál van és a termés beérett. Igen, két nagy igazság van, ami figyelmeteket nem kerülheti el. “A farkas az ajtónál van”, nem mást jelent, mint azt, hogy a gonosz le akarja rombolni Egyházamat és azt hiszi, hogy ez lehetséges. Ő úgy érzi, hogy oly annyira behálózta az emberiséget, hogy egyenesen Egyházamat támadhatja. “A termés beérett” azt jelenti, hogy eljött a nagy változások ideje, amikor az emberiség nagy számban fog hozzám fordulni és az Én Egyházamhoz. Így azt mondom nektek, nyissátok ki szemeteket, eltekintve munkátoktól, mert hamarosan jövök. (2012. október 17.)
kmeti
Ki állíthatja, hogy "hamis" jelenések? Legfeljebb még nem elismertként lehetne minősíteni, ha egyáltalán szükséges a minősítés. A szkeptikusok pedig bátran tegyenek egy próbát, zarándokoljanak el Medjugorjébe, s személyes megtapasztalásaik után talán hitelesebben, esetleg másként fognak nyilatkozni.