Clicks22
ro.news

Ipocrizie: Francisc „critică” avortul, iubește politicienii pro-avort

„Am fost foarte clar - avortul este o omucidere și nu este legal să devin complice”, a declarat Francisc unui grup de profesioniști din domeniul medical în 14 octombrie.

Francisc ar trebui să spună aceste lucruri politicienilor care obligă lucrătorii medicali cu legile lor să participe la avorturi. Dar Francisc pune povara farmaciștilor și medicilor simpli care, potrivit lui, ar trebui să rămână vigilenți la „medicamentele care se pot transforma în otravă”, adăugând că „sunteți întotdeauna în slujba vieții umane și acest lucru poate, în anumite cazuri , duc la obiecție onesta, care nu este neloialitate, ci mai degrabă opusul. ” Francisc nu este cunoscut pentru faptul că s-a alăturat contestatarilor onești.

În urmă cu mai puțin de o lună, el le-a spus jurnaliștilor că „avortul este o crimă”. Cu toate acestea, pe 9 octombrie, un Francis zâmbitor a primit cu un limbaj corporal neechivoc pe nemiloasa Nancy Pelosi desfășurând pentru ea un covor roșu de culoarea sângelui.

Așa cum a fost în timpul audienței sale cu brutala italiană pro-avort Emma Bonino sau când a premiat politicianului olandez pro-avort Lilianne Ploumen, el nu a dat niciun indiciu că este tulburat de cei care forțează avortul asupra altora. Cu toate acestea, Francisc nu are probleme să facă chipuri acre atunci când primește profesioniști pro-viață.

Imagine: Vatican Media, #newsGywovnvewx