Clicks359
hu.news
4

Még több üres beszéd: Ferenc pápa elindul a VILÁGMÉRETŰ szinodális úton

Még több üres beszéd: Ferenc pápa elindul a VILÁGMÉRETŰ szinodális úton.

Ferenc pápa október 9-10-én Rómában világméretű szinodális utat (= szinódus) kezdeményez - jelentette be a Synod.va (május 21).

Ez a szinódus az országok szintjén október 17-én nyílik meg. A tervezésért és a megvalósításért a helyi püspökök és püspöki konferenciák felelősek. A második szakasz 2022 szeptemberétől 2023 márciusáig tart.

A végső lépés a püspöki szinódus 2023. októberi római közgyűlése lesz. Így a már meghirdetett római püspöki szinódust egy évvel elhalasztják, hogy lehetővé tegyék a helyi egyházmegyékben és a kontinensek szintjén történő konzultációkat.

A Die-Tagespost.de úgy véli, hogy Ferenc pápa a folyamatban lévő (katolikusellenes) német szinódust az egész egyház szintjére akarja emelni. Az egyház növekvő részei, pl. Afrikában, azonban nemigen tudnak mit kezdeni a német dekadenciával, így a Ferenc-szinódus patthelyzethez fog vezetni.

Kép: © Mazur, CC BY-NC-ND, #newsVwneylqtbo

Stoffán György
Itt tartunk....
A Johnson abortált magzati fehérjét tartalmaz! Vajhon Böjte Csaba is ezzel oltatja magát a mise után flashmobján a csíksomlyói kórházban?

stoffangyorgy.blogspot.com/…21/05/bojte-atya-flashmobja-csikszeredaban-az.html

Ez is a "szinódus" része?
pmt-a
Ha már vakcina: minden Magyarországon alkalmazott vakcina tartalmaz vagy használtak abortált sejtvonalat, kivéve a kínai Sinopharm-t.