Clicks510

Ferenc pápa a földre esik

hu.cartoon
5
Kép: © gloria.tv, CC BY-ND, #newsMqnjgnmzgi
lowoa
1) Jézus a kereszten nem csak fizikai fájdalmakat szenvedett, hanem lelkieket is, melyek, sok egyháztanító véleménye szerint, súlyosabbak voltak, mint fizikai kínjai. Ő mindent pontosan előre látott, így azt is, hogy a zsinati szekta hogyan fogja Őt elárulni, és előre látta azt is, amit Bergoglio naponta elkövet Ellene. Látta, és magára vette e bűnöket is, hogy Istennek elégtételt adjon ezekért …More
1) Jézus a kereszten nem csak fizikai fájdalmakat szenvedett, hanem lelkieket is, melyek, sok egyháztanító véleménye szerint, súlyosabbak voltak, mint fizikai kínjai. Ő mindent pontosan előre látott, így azt is, hogy a zsinati szekta hogyan fogja Őt elárulni, és előre látta azt is, amit Bergoglio naponta elkövet Ellene. Látta, és magára vette e bűnöket is, hogy Istennek elégtételt adjon ezekért is. Nos, felidézve Szent Pál szavait, ilyen és ehhez hasonló válaszokat adjunk magunknak: „Örömmel szenvedek értetek, és testemben kiegészítem, ami Krisztus szenvedéséből hiányzik, testének, az Egyháznak javára” (Kol 1,24). Benne vagyunk a szenvedés idejében, és ez a szokásosnál is kedvezőbb alkalom, hogy Bergoglio e csúfos tette, és a zsinati szekta egyéb produkciói felett érzett fájdalmunkat engesztelésként, vezeklésként mi is, akik tudjuk és valljuk, hogy a zsinati szekta nem Krisztus Egyháza, és Bergoglio nem Krisztus földi helytartója, Istennek ajánljuk fel.
2) Istennek Bergoglioval talán az is egyik szándéka, hogy a zsinati szekta összes tagja, hivatalnokai és követői mind, világosan, a legcsúnyább formájában lássák azt a gyülekezetet, amihez ők tartoznak, amit személyes ilyen-olyan érdekeik miatt nem hagynak el. Lássák, és piruljanak; hátha, ha a szeretet nem is, de a szégyen végre ráveszi őket arra, hogy végre Istenhez térjenek!
3) Ha pedig nem, akkor az a büntetésük, hogy ezt végig kell nézniük. Hogy el kell viselniük a valóban katolikusok szánalmát, és a világ egyre fokozódó megvetését és hangos gúnyolódását: És ha mindezek ellenére még mindig nemet mondanak Isten segítő akcióinak, akkor tudják meg mind, hogy ők valóban Bergogliot érdemlik meg!
jozsakatalin08 likes this.
Egyet ertek charismaval.
Atosz80
szerintem meg az undorító amit ferkó tesz már megbocsásson!!!
charisma
@Atosz80 , az milyen ha valaki leferkózza a pápát?
charisma
ez mondjuk undorító és méltatlan a GTV-hez.
jozsakatalin08 and 2 more users like this.
jozsakatalin08 likes this.
JKinga likes this.
Mamanna likes this.