hu.news
11416

A jezsuita egyetem kitünteti az "abortusz és melegházasság népszerűsítőjét"

A mexikóvárosi "katolikus" Universidad Iberoamericana, melyet a jezsuiták vezetnek, kitünteti Uruguay volt elnökét, José Alberto Mujico Cordanót egy tiszteletbeli doktorátussal december 2-án (meghívó lent).

Mujico egy radikalista, volt guerilla harcos, baloldali politikus és ateista.

Az egyetem tudomásul vette az Ibero.mx oldalon azt, hogy "népszerűsítette az abortusz legalizációját, az azonos neműek házasságát és a marihuánát".

Kép: José Alberto Mujico Cordano, © Roosewelt Pinheiro/ABr, CC BY, #newsRwnrqhyldz

lowoa
andre.csapata.hu/…/mexikoi-egyesul… a többit akit érdekel, keresse meg a hivatkozott lap Frissülés részében. Ide nem engedték pár napja feltenni azt a 12 hivatkozást, mivel valószínűleg azt szerették volna, ha albumként lehivatkozom, de mégis minek amikor a Föld harmada elsüllyed, s ezt csak NINIVEként vagyunk képesek elodázni.
lowoa shares this
1
957. Gomora Szodoma Technika.
Ilyen is volt a GooglePluson, s még valami ami fontos az Amoris Laetitia, úgyhogy akik szeretnék, hogy még az is létrejöjjön csak tessék olyan cikkel bombázni a rendszerhálózatotMore
957. Gomora Szodoma Technika.

Ilyen is volt a GooglePluson, s még valami ami fontos az Amoris Laetitia, úgyhogy akik szeretnék, hogy még az is létrejöjjön csak tessék olyan cikkel bombázni a rendszerhálózatot