Clicks998

1391. Nagy a baj! 2019. november 23-án kettéhasadt a Szentostya a Csömöri római katolikus templomban szentségimádás közben!

lowoa
6
kérem adjátok tovább!
charisma
@Atosz80 , lehet, hogy nem az a jelentése, akkor mi van?
Atosz80
lehet hogy ennek jelentése van, lehet hogy a közelgő egyházszakadást jelzi!!!!!
lowoa
@Atosz80 jól látod, 2019. október 13-án kaptunk egy olyant, amire annyit tud az értelmes ember mondani, csak ne legyen VÉRFÜRDŐ, november 11-én kettő nyilvánosságra került, de 3 közötte még nem, kértem a 138, 139, s a 140-t de még nem fedhető a nyilvánosság elé. Aztán történt ez, majd beszerző körútra küldvén, olyat kaptam kézhez amit nem értek, hogy mégis mit akar kifejezni az Utolsó …More
@Atosz80 jól látod, 2019. október 13-án kaptunk egy olyant, amire annyit tud az értelmes ember mondani, csak ne legyen VÉRFÜRDŐ, november 11-én kettő nyilvánosságra került, de 3 közötte még nem, kértem a 138, 139, s a 140-t de még nem fedhető a nyilvánosság elé. Aztán történt ez, majd beszerző körútra küldvén, olyat kaptam kézhez amit nem értek, hogy mégis mit akar kifejezni az Utolsó vacsorával. S ma a következő összeállítás landolt a postafiókomban.
Atosz80
igen erre én magam is szintén privibe kíváncsi lennék?
charisma
Miért kellene ilyet továbbadni? Mi ennek a tartalma, jelentősége? Mi igazolja mindezt?
Farkas Ilona and one more user like this.
Farkas Ilona likes this.
francesco69 likes this.
Atosz80
Uram Atyám hová fajult a világ mennyi a hitetlen tamás mennyi mindennek kéne még történnie hogy higgyenek az emberek sajnos sokan nem látják még a fától az erdőt!!!!!!!
lowoa likes this.