Clicks1.4K
hu.news

A Gloria.tv titkos nagyböjti üzenete: Felejtsük el a tömeget

A szemünk előtt összeomlanak az intézmények: a család, az egyház, a pápaság, az állam. Még az optimistákat is csábítja a defetizmus és a lemondás. De vajon mi jöhet ki ebből?

Amikor a zsinati egyházra tekintünk, aligha ismerjük fel Krisztus egyházát, de amikor a Szentháromságra tekintünk, a szennyezetlen új és régi isteni szépséget látjuk.

Ezért a Gloria.tv számára könnyű a döntés, hogy továbbra is folytatjuk győztes küzdelmünket, az év minden napján. Erre a küzdelemre ne várja meg a tömeget, akik soha nem fognak semmit tenni. Krisztus kevesek kezébe adta a világ sorsát:

"Ne félj te kicsiny nyáj; mert tetszett a ti Atyátoknak, hogy néktek adja az országot."

Annak tudatában, hogy semmi sem tűnik el az isteni gondviselés elől, nyilvánvaló, hogy az egyház Krisztus általi alapítása óta a legnagyobb válságban van. Nem állunk a háttérbe, hogy nézzük, ahogy meghal. Ahogy az orosz közmondás mondja: "Imádkozz Istenhez, de folytasd az evezést a part felé."

A problémák ismertek: dekadens liturgia, lebutított hit, bármire képes erkölcs és félelem a világtól. Mindezek a problémák megoldhatók. Ezért:

Az éjszaka messze véget ért, ennél nem lehet sokkal rosszabb, mert a második vatikáni zsinat katasztrófa lassan eltűnik. A reggel már nem sokáig rejtőzik.

Készen áll? Mi Igen. Csatlakozott hozzánk, különben nem olvasná el ezt. Köszönjük, hogy támogattok minket. Köszönjük!

Idén is kérhetünk nagyböjti adományt? "Vízzel oltják el a lobogó tűzlángot, az irgalmas szeretet bűnöket engesztel" - írja a breviárium.

A legtöbb katolikus weboldallal ellentétben a Gloria.tv semmilyen módon nem függ a milliárdosok nagy technikai cenzúrájú vállalataitól - IGAZI alternatíva vagyunk. Anyagilag "csak" az adományozóinktól függünk.

Kérjük, emlékezzen ránk az ide nagyböjt alatt.

Adományozhat banki átutalással:
IBAN AT67 6000 0102 1003 6488
BIC BAWAATWW

Bankkártyával vagy PayPal-lal szeretne adományozni? Adományozás a Kindful használatával

Áldott nagyböjtöt kívánunk, Isten áldja meg!

A Gloria.tv munkatársai

#newsSqvioyihnp