Join Gloria’s Christmas Campaign. Donate now!
Clicks544
hu.news

Müller bíboros Németországban beszél, és senki sem tud róla

Gerhard Müller bíboros november 4-én beszélt a német Maria Laach bencés kolostorban, de csak 45 hallgató volt jelen - írja Klaus Elmar Müller a Gloria.tv weblapon november 9-én.

Az eseményt szervező ügynökség bérelte ki a helyet, a belépési díj 15 euró volt. Müller körültekintő volt, valószínű, hogy meg akart felelni a házigazdának, Nikodemus Schnabel OSB atyának.

Amikor arról kérdezték, hogyan jött elő az egyházban a "hagyománnyal való szakítás", a bíboros elbizonytalanodott. Egy idős résztvevő bekiabálta: "Ez a zsinat hibája". Müller nem reagált.

Később Müllert Róma jelentőségéről kérdezték. Elkezdett beszélni Szent Péterről és Szent Pálról arra kérve az embereket, hogy támogassák a Vatikánt az adományaikkal.

Az idős férfi ismét bekiabált: "A Pachamama egyháznak nem fogok fizetni semmit".

Amikor a moderátor megpróbálta félbeszakítani, a férfi hozzátette: "Hihetetlen, hogy valakinek a Gloria.tv-t kell olvasnia ahhoz, hogy tudja, mit gondol az Eminenciás Bíboros Úr!".

Ez inspirálta a bíborost. Aktív lett, a Pachamama szektát Wotan és Thor pogány istenekhez hasonlította és elmondta, hogyan evangelizálták Szent Bonifácot.

Kép: Gerhard Ludwig Müller, © Mazur, CC BY-SA, #newsMnfblnpelt